07 жовтня 2022

SPAR вийшов на ринок Казахстану

SPAR вийшов на ринок Казахстану
1455

Міжнародний продуктовий ритейлер SPAR оголосив про вихід на ринок Казахстану після відкриття першого супермаркету в місті Алмати. Бренд розвиває місцева компанія «Скіф Трейд», що спеціалізується на ритейлі та дистрибуції продуктових товарів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Загальна площа супермаркету складає 2400 квадратних метрів, у магазині працює близько 200 працівників. Торгівельний простір з'явився на місці колишнього магазину партнера SPAR.

У першому магазині SPAR представлений повний асортимент продукції, підібраної відповідно до потреб місцевих жителів. Як і в інших магазинах мережі, тут працює власна кулінарія - кухарі готують піцу, млинці, суші, випічку та багато іншого. До асортименту також включені товари під власними торговими марками SPAR. Супермаркет обладнаний дев'ятьма класичними та шістьма касами самообслуговування.

За словами представника «Скіф Трейд», ефект від відкриття супермаркету SPAR на місці колишнього магазину локальної мережі виявився значним - продажі зросли на 250%.

Читайте також: SPAR уклала міжнародну угоду про партнерство з фудтех компанією Whywaste

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також