02 грудня 2022

H&M звільнить 1500 співробітників

H&M звільнить 1500 співробітників
1438

Шведський фешн-ритейлер Hennes & Mauritz (H&M) близький до того, щоб провести масове скорочення співробітників у рамках довгострокової програми з оптимізації витрат. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Вперше про можливість скорочень в H&M оголосили у вересні цього року. Наразі опрацьовується план реструктуризації бізнесу. У яких саме дивізіонах буде проведено скорочення, поки не повідомляється. У H&M зазначають, що звільнені з компанії співробітники отримають у пошуку свого наступного кроку.

У H&M вирішили урізати витрати на тлі незадовільних фінансових показників за останні квартали. У той час як Inditex Group досягла рекордного продажу і перевершила докризовий рівень, виручка в магазинах H&M зростала помірними темпами.

У своїй останній заяві гендиректорка H&M Хелена Хелмерссон заявила, що група прагне підвищити ефективність за рахунок скорочення адміністративних і накладних витрат. Щороку, починаючи з другої половини 2023 року, компанія планує заощаджувати близько 2 млрд шведських крон, що еквівалентно 180 млн євро.

Читайте також: H&M закрила 80% магазинів на росії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також