09 лютого 2024

У Дубаї з'явиться унікальний "наскрізний" мол для автомобілістів

У Дубаї з
695

Девелоперська група Emaar розкрила плани щодо відкриття нового унікального торгового центру в Дубаї під назвою Dubai Square. Відмінною особливістю цього торговельного центру є те, що відвідувачі матимуть змогу проїжджати через нього на своїх електромобілях. Це буде перший у світі такий торговий центр, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Торговий центр є частиною великого проекту розвитку Dubai Creek Harbour площею 7,4 мільйонів квадратних метрів. Він буде з'єднаний з культовим будинком Dubai Creek Tower, що також будується на цій ділянці. Засновник компанії Emaar Мохаммед Алаббар поділився подробицями концепції інноваційного торгового центру на одному із заходів на початку 2024 року.

За словами Алаббара, ідея створення наскрізного шопінгу виникла внаслідок вивчення концепцій, які використовуються в інших країнах. Dubai Square має переосмислити традиційну роздрібну торгівлю, використовуючи передові технології, такі як штучний інтелект. Тут з'являться нові ресторани, розваги та магазини, якими можна буде насолоджуватись, не виходячи з автомобіля.

Відвідувачі зможуть їздити на своїх електромобілях кондиціонованими критими приміщеннями торгового центру. Вони зможуть купувати товари, виставлені вздовж маршруту руху, або зупинятись у спеціально відведених місцях для паркування. Розважальні зони та ресторани з функцією drive-thru також стануть частиною унікального торговельного комплексу, повідомляє портал Business Outreach.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також