Дві третини м’яса та молока до 2050 року замінять альтернативні продукти — дослідження
Згідно з дослідженням британської екологічної благодійної організації та аналітичного центру Green Alliance, альтернативна білкова промисловість може стати ключем до значного скорочення землекористування в десяти європейських країнах — Данії, Франції, Німеччині, Італії, Нідерландах, Польщі, Румунії, Іспанії, Швеції і Великобританії. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Newfood.
Британці вважають, що на планеті недостатньо землі для того, щоб продовжувати виробляти м’ясо та інші продукти тваринного походження традиційним для нього способом.
Водночас виробництво альтернативних білків може компенсувати потребу у споживанні значної частини молока та м’яса.
Особливо перспективними Green Alliance називає такі технології як прецизійне бродіння та культивування м’яса
За умови високого рівня впровадження інновацій альтернативні білки витіснять приблизно дві третини м’яса та молочних продуктів, які споживаються в Європі, до 2050 року.
Це зменшить залежність від імпорту та звільнить землю, яка може створити простір для дикої природи.
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: > Новости за рубежем
Теги: новини виробників, рослинне м'ясо, веганське м'ясо, замінники м'яса
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар