Barilla відкриває Центр інновацій BITE у Пармі
Barilla Group офіційно відкрила Barilla Innovation & Technology Experience (BITE) у Пармі — найбільшу інвестицію компанії у харчові інновації за останні роки. Центр площею майже 150 000 кв. футів став глобальною платформою для розвитку портфеля компанії, включно з пастою, соусами та пекарнею, поєднуючи дослідження та технології з пристрастю до смачної їжі. Про це повідомляє TradeMaster.UA.
BITE об’єднує 200 професіоналів — харчових технологів, дослідників, інженерів, дизайнерів, дегустаторів та шеф-кухарів — для створення продуктів майбутнього. Щороку до центру приєднуються 30 стажерів з Італії та інших країн, а екосистема відкритих інновацій включає 84 партнерства з університетами та дослідницькими центрами у світі.
«У Barilla фундаментальною частиною нашої роботи є уявляти та створювати продукти, що відповідають змінним потребам людей», — зазначає Гвідо Барілла, голова Barilla Group. «BITE допомагає передбачати тенденції та взаємодіяти з міжнародними ринками».
Центр поєднує всі етапи харчових інновацій під одним дахом. 52 000 кв. футів відведено під дизайн-мислення, дегустації, сенсорні дослідження та експериментальні кухні. Додаткові 96 875 кв. футів займають пілотні заводи, лабораторії та виробничі лінії для розробки нових продуктів, процесів та упаковки. Процес від концепції до виходу на ринок триває зазвичай близько двох років, а для складніших проєктів — до десяти.
BITE оснащений передовими технологіями, включно з електронним носом, AI-сенсорами, 3D-друком, голографічним дизайном і ругосиметром для вимірювання текстури пасти на мікронному рівні. Центр є частиною міжнародної мережі інновацій з акцентом на сталий розвиток та інклюзивність: він працює на відновлюваній енергії, підтримує регенеративні сільськогосподарські практики та має повністю доступні простори завдяки партнерству з італійським соціальним підприємством Академія Динамо.
«Інновації означають ставити потреби людей у центр уваги», — підкреслює Мікеле Амігоні, керівник RDQ у Barilla Group. «BITE — це місце, де можна побачити, відчути та зрозуміти, як Барілла уявляє майбутнє їжі».
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: > Новости за рубежем
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар































