28 грудня 2020

Як придбати подарунки в останній момент - лайфхак від MOYO

Як придбати подарунки в останній момент - лайфхак від MOYO

2603

У Києві вже 5 років працює цілодобовий магазин MOYO 24/7, за вул. Марка Вовчка, 18А - тож подарунки можна придбати хоч в останній момент.

Що робити:

- зайти на сайт MOYO.ua або приїхати у MOYO 24/7;

- обрати бажані товари;

- взяти квиток електронної черги;

- протягом 20 хвилин після підтвердження забрати замовлення.  

MOYO 24/7 - це триповерховий магазин, де доступно близько  40 000 одиниць техніки. Ноутбуки, смартфони, товари для геймерів - ігрові комп’ютери, монітори, приставки та ігри, аксесуари до електроніки, товари для авто і навіть електротранспорт.

Другий поверх - це велика та мала побутова техніка: від електроінструментів, кавоварок, міксерів - до габаритних пральних та посудомийних машин, холодильників і духових шаф. Окремий поверх займають дитячі товари: іграшки, меблі, текстиль, автокрісла, радіо та відеоняні. 

“Загальна площа MOYO 24/7, понад 1500 м2, дозволяє клієнтам обирати з широкого асортименту товарів та одразу їх протестувати. За необхідності, будь-який товар можна дозамовити зі складу. Ми також піклуємося про комфорт та безпеку відвідувачів: тут можна вільно припаркуватися та отримати маску при вході” - зазначив генеральний директор мережі MOYO, Валентин Івакін.

 

Весь процес доставки у магазин повністю автоматизований та в середньому займає біля 20 хвилин, завдяки прямій транспортній лінії зі складу.

Напередодні свят одразу під час замовлення на сайті або ж у магазині MOYO 24/7 можна обрати і святкову упаковку. Якщо покупка не надто габаритна, як-от смартфон чи ноутбук, консультанти обгорнуть подарунок. Послуга доступна і для оформлення доставки у будь-яке місто.

Провести 2020-й варто яскраво. Хіт новорічних (і не тільки)  вечірок  - розумні гірлянди Twinkly. Після декорування варто завантажити додаток Twinkly, під’єднатися до Wi-Fi та зробити фото прикрас, а застосунок сам зчитає положення світлодіодів.

З MOYO 24/7 не страшно і щось забути, адже цілодобовий магазин одночасно є складом, тому можна обирати з десятків тисяч найменувань у будь-який зручний час.

 

Про компанію:

MOYO — національна мережа магазинів техніки та електроніки. Інтернет-магазин пропонує сервіс доставки товарів 24/7. Завдяки автоматизованій транспортній лінії, зі складу здійснюється видача товарів протягом 20 хвилин з моменту замовлення на сайті. Понад 3 млн відвідувачів щомісяця. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*