30 серпня 2021

Як досягти ефективної самоорганізації?

Як досягти ефективної самоорганізації?

4830

Планування власного часу необхідне кожному, незалежно від сфери діяльності, посади, статі і віку. Особливо актуальне мистецтво самоорганізації в сучасному світі з властивою йому швидкоплинністю і насиченістю подіями. Досвід успішних керівників часто допомагає налагодити систему розпорядження своїм часом за допомогою безлічі технік і допоміжних інструментів. Хоч досить часто подібні засоби не відрізняються загальнодоступністю, все ж існує абсолютно простий, знайомий всім і разом з тим суперефективний інструмент планування - щоденник.

Є ряд причин купити щоденник 2022 в інтернет-магазині Офісмен:

1. У порівнянні зі всілякими гаджетами у щоденника Buromax вічний заряд батареї. Озброївшись цим незамінним інструментом планування, в тривалому відрядженні не доведеться хвилюватися про раптову пропажу зв'язку або передчасне розрядження телефону. З датованим щоденником 2022 робочий розклад завжди буде як на долоні.

2. Вчені стверджують, що процес писання рукою позитивно впливає на розвиток мозку. Дані, зафіксовані вручну графітовим олівцем, кульковою ручкою або іншими письмовим приладдям на гладких аркушах паперу засвоюються набагато краще, ніж інформація, надрукована за допомогою клавіатури.

3. Мобільні девайси в питанні свободи дій сильно поступаються щоденнику, де в одному робочому полі є можливість поєднати текст, схеми, таблиці, малюнки, особисті умовні позначення.

4. Вагомим плюсом щоденника є його доступність. Але разом з тим продукт незмінно залишається лідером серед ділових подарунків, альтернативу якому придумати складно. Безліч варіацій гармонійного поєднання функціональних і естетичних властивостей дозволяє зробити подарунок ідеальним для кожного менеджера, керівника або партнера.

Існує дві основні категорії щоденників - датовані і недатовані. Різниця між ними хоч і не кардинальна, але все ж істотна. У зв'язку зі специфікою використання кількість аркушів у датованих щоденників 2022 становить 336, тоді як недатовані щоденники Buromax мають 288 аркушів. З чим же це пов'язано? Річ у тім, що для уникнення втрат дорогоцінного часу на записування дат внутрішній паперовий блок датованого щоденника 2022 має заздалегідь надруковані числа. Ця безперечна перевага підвищує комфорт ведення справ, не відволікаючись на подібні рутинні заняття. Однак, далеко не всі можуть оцінити дану цінність, адже потреба в щоденних записах властива не всім. У разі мінливої зайнятості ідеальним рішенням буде купити недатований щоденник в інтернет-магазині Офісмен, що вирішить відразу кілька проблем.

По-перше, робочий простір записника зможе використовуватися більш раціонально, адже внесення інформації буде здійснюватися тільки в міру необхідності.

По-друге, виріб залишається доречним з року в рік, не втрачаючи актуальності, чого не скажеш про датований щоденник 2022. Тому така покупка може бути корисною протягом необмеженого часу.

По-третє, абсолютно не принципово, коли починати вносити замітки в щоденник Buromax - хоч на початку березня, хоч в кінці листопада.

Так чи інакше, кожне велике досягнення полягає з реалізації комплексу маленьких цілей. А можливо це лише за умови постійної організації робочого часу, удосконалення процесу планування завдань і самоконтролю, невід'ємною частиною якого став щоденник.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Статті >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*