Про компанію АУМІ
Історія бренду
Кілька років тому друзі ентузіасти експериментували з виробництвом рослинного молока, можна сказати на кухні. Робили його з різних видів горіха і насіння. Так з'явилася ідея виробляти рослинна молоко і горіхові пасти. Ми провели безліч зустрічей і консультацій з фахівцями харчової промисловості, а також з науковими експертами українських університетів і дослідницьких центрів. За рік відвідали передові галузеві виставки в ОАЕ (Gulfood), Італії (Cibus) і Німеччини (Biofach). Консультувалися у професіоналів в області виробництва горіхових паст з США, Канади, Італії, Німеччини і навіть Австралії. Відвідали кілька виробництв горіхових паст і рослинного молока в Італії. Для вибору правильного обладнання з'їздили на випробування горіхових млинів в Швейцарії.
Назва бренду походить від слова AUM (ОМ) - сакральний звук, початкова мантра, «слово сили».
Наша місія - робити прості і смачні продукти, встановлюючи високі стандарти для себе і своїх постачальників.
Наша візія - стати відомим і бажаним брендом, який випускає смачний натуральний рослинний продукт на основі української сировини.
Наші цінності - Смак, свіжість і відповідальність. Смак і свіжість продукту. Відповідальність за те, що ми робимо, за те, як ми це робимо, за те, що ми закуповуємо, за те, які емоції відчуває наш покупець, за те, що ми залишаємо після себе.
Наш месидж - Eat and Live Easy, Eat and Live Healthy, Eat and Well Live, Eat and Live Energy, Eat and Live AUMI.
Наше виробництво
Всі горіхи ми закуповуємо або безпосередньо у імпортера (офіційно зі складу, з документами), або імпортуємо самі, тому що деякі нереально знайти хорошої якості. Використовуємо тільки горіхи і насіння вищого сорту і самого великого калібру. Мелемо малими партіями безпосередньо перед продажем. Обсмажуємо в інноваційній печі всього кілька хвилин в потоці гарячого повітря (горіх не крутиться пів години в барабані, де горіх окислюється, як це зазвичай відбувається на інших виробництвах). Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт.
Ми надаємо декларацію (сертифікат) виробника, а також протоколи випробувань безпеки (мікробіологія, радіологія, пестициди, важкі метали). Працюємо на сучасному обладнанні в професійному цеху. Замкнутий цикл виробництва - відбір горіхів, чистка, обсмажування, помел, розфасовка. Впроваджуємо систему аналізу ризиків HACCP.
Наші потужності дозволяють виробляти кілька тонн високоякісної горіхової пасти на добу. Готові виробляти та упаковувати горіхові пасти під вашою торговою маркою. Можемо забезпечити регулярні і стабільні поставки горіхової пасти як інгредієнта для вашого виробництва (випічка, кондитерка, ресторани і кафе, морозиво, рослинна молоко тощо). Паста може поставлятися в великооптової упаковці, наприклад пластикових відрах від 5 до 20 кг. З останніх інновацій - наші горіхові пасти для виробництва рослинних йогуртів і рослинних сирів.
Працюємо з ПДВ.
Багаторічні напрацювання в постачання, логістики та оптимізації процесів дають можливість надати вам оптимальнейшие на ринку ціни.
Наш продукт
Кістяк нашої продукції - це натуральні горіхові і зерняткові пасти без добавок, тобто у складі 100% перетертий горіх і більше нічого. Виробляємо наступні смаки: фісташкова, мигдальний класична, мигдальний кремова, арахісова класична, арахісова кранч, фундучная, волоського горіха, з насіння гарбуза, з насіння соняшника, кешью, кокосова. Пасти без добавок реалізуємо як в сегменті B2B (гуртова упаковка - пластикові відерця 500г і 1 кг), так і в ритейлі (скляні баночки 120г, 190г і 300г). Запустили сегмент горіхових десертів з натуральним складом.
Наші пасти мають зрозумілий склад - clean label (немає прихованих інгредієнтів і мінімум інгредієнтів). Відповідають останнім трендам: без цукру, без трансжирів, без лактози, без глютену.
Цікаві факти про деяких пастах AUMI:
1. Мигдалева. Таку мигдалеву пасту не робить в Україні ніхто. Вона з "живого" українського*** солодкого многосортного мигдалю, який вирощується в Одеській області. Ми особисто знайомі з плантатором і відвідуємо садочок під час цвітіння та збирання врожаю https://bit.ly/2WY67ra. *** У зв'язку з тим, що колір українського мигдалю осипався під час квітневих заморозків у 2020р, весь урожай загинув. Ми спеціально відшукали аналогічний за смаком і ароматом мигдаль сорти Guara в Іспанії. Це солодкий "живий" мигдаль, який смачніше пастеризованого американського.
2. Арахісова. Хто тільки не виробляє арахісову пасту 🙂. Але ми робимо її по-іншому. Без гірких серцевин, з бланшованого арахісу, за автентичної американської технології обсмажування. Мало хто переймається. І Кранч у нас самий офігенний, тому що ми мелемо арахіс таким чином, що в ньому залишаються хрусткі шматочки, а не додаємо подрібнений арахіс вже потім у готову пасту https://bit.ly/2DsjIhE.
Організаційно-правова форма та капітал
Рік заснування: 2017
Організаційно-правова форма: Товариство з обмеженою відповідальністю
Ринкова діяльність
Основні клієнти: Сільпо, Good Wine, Wine Time, Таврія В, Грона, та інші національні виробники
Інформація про виробництво
Розміри виробничих площ: 300-1000 кв.м.
Місцезнаходження виробництва: Одеса
Контроль якості: Зовнішній та внутрішній
Сертифікати відповідності: HACCP, ISO 22000, Інші
+380503348733