07 липня 2021

Оренда складу Харків

Оренда складу Харків

2467

Об'єкти для зберігання готової продукції або сировини в Харкові дуже затребувані. Однак знайти зручний і відповідний за бюджетом склад не так-то й просто. Доводиться переглянути безліч приватних оголошень, вивчити регіональні сайти, портали, дізнаватися інформацію у знайомих. Ми вирішили полегшити роботу і створили зручну платформу wareteka.com.ua.

Тут зібрана вся інформація про складської нерухомості по Україні. Досить клікнути на «Пошук складу», потім у вкладці «Всі міста» клацнути на потрібний і отримаєте повну інформацію про оренду складу в Харкові.

Як вибрати кращий склад

Складно дати точну характеристику кращого складу. Все залежить від мети, для якої необхідно приміщення:

- Морозильний. Підійде для зберігання продуктів при низькій температурі (до -23 ° С) - напівфабрикатів, вершкового масла, замороженої риби та м'яса, ягід під подальшу переробку й інших продуктів, що вимагають мінусову температуру зберігання. Також такі склади можуть бути обладнані морозильними камерами.

- Холодильний. Такі склади використовують для зберігання свіжих продуктів харчування. Наприклад, зелені, фруктів, овочів, молочної продукції тощо. На холодильних складах підтримується температура від 0 до +5 ° С. завдяки таким умовами продукція не псується і зберігає товарний вигляд з максимально допустимим терміном придатності продукції в період зберігання на складі.

- Неопалюваний. Такий склад в оренду в Харкові слід взяти для виробів, які не вимагають суворих умов зберігання. Самостійно регулювати температуру на неопалюваних складах не можна - умови всередині приміщення залежать від зовнішніх чинників (пори року, погоди тощо).

- Мультитемпературний. Таке приміщення вигідно винайняти, якщо необхідно зберігати продукти, матеріали, обладнання, що вимагають суворої підтримки температурних режимів від + 15 ° С до + 25 ° С. Головна особливість мультитемпературних складів - поділ на кілька зон для зберігання. Таким чином можна зберігати продукцію з різними умовами зберігання в різних зонах, але на одному складі.

- Теплий. Такі об'єкти використовують для складування сезонного одягу та взуття, електроніки, інших товарів. Тут підтримується стабільно встановлена температура і вологість. Виключаються протяги і перегрів. Як правило, такі приміщення знімають в оренду під товари з високою оціночною вартістю.

Вибравши складське приміщення в Харкові за типом, слід розібратися з класом. Кращі умови нададуть об'єкти класу А, А +, В +, B. Це сучасні комплекси, які запропонують не тільки площу для зберігання товарів, а й продуману систему обслуговування. Наприклад, можна орендувати склад у Харкові класу А: висота стель - 12 м, підлогове покриття витримує навантаження в 6 тонн на 1 кв. м. Підлога створена з міцних матеріалів, тому може витримувати складське обладнання та техніку. Крім того, підлога на таких об'єктах часто вкрита антипиловим покриттям. Це дозволяє забезпечити чистоту та санітарні умови зберігання продукції. На території складів класу А також знаходяться офісні приміщення, є системи пожежної безпеки та стелажне обладнання. Ось такі представлені на нашому сайті:

Якщо потрібен об'єкт простіше, розгляньте складські приміщення Харкова з класу В, C або D. Під такі частіше використовують пристосовані або реконструйовані площі. Висота стель - від 4 до 14 метрів, покриття для підлоги - асфальт або бетонна плита.

Нюанси оренди складів

Вибираючи потрібний об'єкт, оцініть його географічне положення. Серйозною перевагою буде:

- наявність зручних під'їздів і стоянки для габаритного транспорту;

- близькість автострад і центральних магістралей;

- зручне розташування відносно залізничних шляхів.

Все це можна розглянути на інтерактивній карті Варетека поруч з описом виставлених на оренду складських приміщень Харкова.

Конструкція споруд може бути відкрита (підходить для різних контейнерів, важких вантажів, габаритної техніки тощо); напіввідкрита (є дах, дві або три стіни); закрита (багатоповерхові, напівпідвальні, одноповерхові, розміщені в підвалах і ангарах).

Обов'язково уточніть, чи є необхідне обладнання або доведеться його закуповувати.

Корисно вивчити правила оренди, що діють в Україні:

1. Оплата відбувається у вигляді щомісячної плати або з розрахунку вартості 1 кв. м.

2. Ціну власник може вказати за загальну площу приміщення або тільки за 1 кв. м

3. Якщо хочете зняти склад в Харкові частково, уточніть загальну площу об'єкта і вартість окремих зон.

4. У договорі мають бути прописані обов'язки орендодавця і орендаря, терміни оренди, за яких умов договір може бути розірваний. 

І не забудьте засвідчити документ у нотаріуса (якщо укладаєте договір на тривалий термін) і перевірити наявність у власника права на користування землею, на якій розташований об'єкт. 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Раздел: Директору з логістики >

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*