Результаты поиска
- 221. Статьи, ... COVID-19 як причина розвитку нових можливостей у сфері ресторанного бізнесу
- 222. Статьи, ... Як із ВТМ води зробити потужний соціальний і культурно-просвітницький проєкт? Досвід продуктової мережі КОЛО
- 223. Статьи, ... Дальнейшее развитие связываем с диджитализацией и сборными доставками, – директор по международной логистике «Рабен Украина»
- 224. Статьи, ... По-справжньому сильний бренд має бути відкритим, чесним, доступним і мати максимальне охоплення аудиторії
- 225. Статьи, ... Як ANT-Logistics завершив рік та яке довгоочікуване оновлення готує у 2024
- 226. Статьи, ... Три виклики для бізнесу – три ІТ-рішення
- 227. Статьи, ... Як інтернет-магазини автоматизують логістику
- 228. Статьи, ... Мерчендайзинг: Тренди 2024 року та адаптація до змін у роздрібній торгівлі
- 229. Статьи, ... Креативні підходи в друкованій рекламі: як виділитися серед конкурентів
- 230. Статьи, ... HoReCaMaster Hub 2025 – Інновації та Тренди Готельно-ресторанного Бізнесу України
- 231. Статьи, ... У Києві відбулася 17-та Міжнародна конференція PrivateLabel & FMCG Master-2025
- 232. Компания Ексіда
- 233. Компания TOR-BA




