21 серпня 2020

Як успішно працювати з клієнтами? Досвідом ділиться український виробник світильників Quantula

Як успішно працювати з клієнтами? Досвідом ділиться український виробник світильників Quantula

3921

Сучасний ринок послуг переповнений пропозиціями і можливостями для вирішення різних завдань споживача. Разом з тим не лише гарантії якості і дотримання термінів виступають факторами, які виділяють представників бізнесу на ринку.

У реаліях сьогодення на перше місце виходять сервіс і турбота про клієнта та його потреби, індивідуальний підхід до вирішення його проблеми чи виконання завдання. Силу впливу цих змін можна продемонструвати на елементарному прикладі з нашого життя.

Чи не кожена людина щодня відвідує кав’ярню, щоб випити чашку ароматної, кави. Між двома закладами, які мають однакові пропозиції по ціні  та якості, вашу перевагу, напевно, здобуде кав’ярня, в якій бариста привітається з посмішкою, уточнить ваші побажання, приготує напій відповідно до ваших очікувань, а може навіть і перевершить їх і, побажає гарного дня з тією ж приємною посмішкою. Для вас різниця відчутна, хоча ви купили таку ж каву. Сучасний бізнес в сфері товарів і послуг аналогічний. Будучи в конкурентному середовищі клієнт завжди вибере професіонала для вирішення його завдань, який при цьому не відбере зайвого часу, надасть максимум допомоги, послуг на всіх етапах, а після – гарантуватиме високий сервіс та обслуговування.

Компанія Quantula, яка забезпечує повний комплекс послуг на ринку торгового-офісного освітлення, це ,в першу чергу, комфорт протягом співпраці і гарантія якості на всіх етапах. Команда Quantula Group працює на ринку освітлення для роздрібної торгівлі понад десять років і знає все про його переваги та можливості. Успіх команді Quantula забезпечили три базові принципи: Quality, Quantity, Quickness. Ці принципи лежать в основі всіх виробничих процесів компанії, й були спочатку використані у формуванні взаємовідносин з партнерами.

Для Компанії Quantula важливий кожен клієнт, тому вона піклується про нього на всіх етапах: консультування, проєктування систем освітлення, монтаж, налаштування, довгострокова сервісна підтримка, що включає п’ятирічну гарантію. Комплексний підхід Quantula до вирішення завдань значно скорочує терміни реалізації проєкту. Технологічність, багатофункціональність і мобільність компанії дають можливість при необхідності оперативно переобладнати будь-яку систему освітлення під нові умови і завдання.

З000 квадратних метрів офісно-виробничої бази, повний цикл і контроль всіх етапів виробництва, кращі компоненти, індивідуальні рішення і підхід до проєкту, ретельність при розробці кожного світильника RnD департаментом, використання високоефективної оптики – все це забезпечує світильникам Quantula високу конкурентність з точки зору оптимального співвідношення ціни і якості.

Солідне портфоліо реалізованих проєктів високого рівня складності сформували компанії репутацію досвідченого і компетентного професіонала. Замовниками компанії є ключові рітейлери і бренди в Україні, серед яких – FOZZY, Сільпо, Brocard, АТБ, COMFY, Цитрус, АЛЛО, Arber, Будинок Іграшок, КОСМО, LAVINA, River Mall, Blokbaster mall, Ocean Plaza, 101 tower, UNIT CITY , Rabota UA, Jooble і багато інших.

Правильно підібране освітлення в сучасному розумінні – це не тільки функціональність і практичність, а й створення сприятливого навколишнього середовища. Щоб якісно встановити штучне освітлення, потрібно здійснити грамотне проєктування систем освітлення. Лише професіонал зможе виконати безпомилкове проєктування системи освітлення, для цього необхідно виконати кілька завдань, а саме:

- ідеально розподілити джерела світла, щоб забезпечити в приміщенні комфортні умови для будь-якої людини;

- знайти рішення, відповідне дизайну приміщення;

- привести освітленість локації у відповідність з технічними нормами;

- знизити енергетичні витрати.

Монтаж освітлення, а головне його налаштування на об’єкті здійснюється у зручний для замовника час без перешкод для виконання основного процесу. Кваліфіковані фахівці встановлюють і налаштовують світильники навіть в нічний час. Перед початком монтажу, з клієнтом обговорюють час, графік і технічні вимоги до виконуваних робіт в рамках договору. Аудит системи освітлення фахівець може здійснити віддалено або виїхавши на об’єкт.

Quantula несе відповідальність за свої послуги і продукт і надає гарантійне та пост гарантійне обслуговування всіх об’єктів. Крім того, клієнт завжди зможете звернутися в компанію, якщо виникнуть якісь поломки в обладнанні чи необхідність внести зміни в систему освітлення. Компанія Quantula цінує свою репутацію в очах кожного клієнта, і таким чином, він завжди може розраховувати на оперативну підтримку і допомогу не тільки під час проекту, але і після його реалізації.

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*