30 червня 2022

Перевезення промислового обладнання

Перевезення промислового обладнання

4897

Перевезення негабаритних вантажів, до яких відноситься і промислове обладнання, передбачає транспортування вантажу, що перевищує максимальні норми, має значну вагу, обсяг, а часто і зміщений центр ваги. Усе це ускладнює перевезення, тому для транспортування таких вантажів необхідно звертатися до професійних логістів, які пройшли спеціальну підготовку, знають усі тонкощі й значний досвід роботи.

Особливості перевезення промислового обладнання

Зрозуміло, що негабаритні вантажі мають багато особливостей і під час перевезення потребують спеціальну техніку, необхідні спеціальні дозвільні документи, іноді потрібний спеціальний супровід і спеціально навчені водії, а маршрути для перевезення необхідно розробляти більш детально. Крім того, є інші вимоги, прописані в правилах перевезення негабаритних і великовагових вантажів.

Але саме перевезення промислового обладнання, мабуть, найскладніший напрям серед негабаритних перевезень й охоплює дуже широкий спектр різних вантажів. Якщо мова про сільськогосподарську чи будівельну техніку, то вона хоч якось стандартизована, а промислове обладнання – досить специфічний напрям і тут взагалі немає жодних стандартів. Габарити та вага такого вантажу може коливатись від мінімальних і доходити до абсолютно фантастичних 1000 т., а то й більше. Практично кожне перевезення промислового обладнання індивідуальне й вимагає ретельної підготовки, такої як підбір необхідних трейлерів з оптимальними параметрами, опрацювання правильних способів розміщення вантажу на тралі, безпечне закріплення вантажу та отримання значної кількості дозвільних супровідних документів, якщо дуже великі габарити. Варто зазначити, що в процесі перевезення маршрут може змінюватися від раніше спланованого через, наприклад, додаткові обстеження мостів або магістралей під час виявлення обмежень, які не можуть пропустити велику вагу або габаритність автопоїзда.

Перевезення промислового обладнання з Хорватії в Україну

Нещодавно компанія ТАД – лідер на ринку негабаритних перевезень – доставляла промислове обладнання для заводу України з Хорватії. Специфіка транспортування полягала в тому, що ширина вантажу становила 5,6 м, а загальна вага – 75 тонн.

Крім того, додатковими чинниками, які ускладнюють на сьогодні ситуацію з логістикою, є черги на пропускних пунктах, ризики пов’язані з війною в країні, доступність пального тощо. Але підприємство працює на ринку негабаритних перевезень із 2000 року, тому за цей час налагоджені та відпрацьовані оптимальні схеми роботи компанії, починаючи від поставок матеріальних комплектуючих для забезпечення робочого процесу (паливо, запчастини) до налагодження власного виробництва спецплатформ, на яких здійснюється перевезення різної складності. А щоб замовник був спокійний за свій вантаж, у ТАД обов’язкове cmr-страхування вантажу, tir-страхування, додаткове страхування згідно із заявленими обсягами.

На що звернути увагу, коли обираєш перевізника

Насамперед дуже велике значення має саме досвід компанії перевізника та її персоналу. Перш ніж приступити безпосередньо до перевезення, необхідно максимально пропрацювати всі видимі та можливі нюанси, які можуть виникнути на шляху, передбачити шляхи вирішення цих питань, щоб оперативно на них реагувати. Тому під час планування перевезення промислового обладнання замовнику рекомендується особливо ретельно поставитися до вибору компанії для здійснення цих перевезень, поцікавитися реальним досвідом у здійсненні таких робіт.

На жаль, як і деякі перевізники, так і експедиторські компанії, демпінгуючи, беруться за будь-які замовлення, не володіючи всією реальною інформацією щодо організації такого транспортування, що може вплинути на збільшення ціни за транспортування або і взагалі спричинити втрату чи пошкодження промислового обладнання. Компанія може гарантувати своєчасне та якісне перевезення таких вантажів, коли персонал має практичний досвід та технічні можливості автопарку.

ТАД має репутацію надійного та якісного перевізника, є асоційованим членом АсМАП України № 71638. Для здійснення негабаритних перевезень будь-якої складності компанія має не лише досвідчений кваліфікований персонал (менеджерів-логістів і професійних водіїв з багаторічним досвідом роботи), а й власний модернізований автопарк і парк спецплатформ, що дає змогу вчасно й надійно доставляти вантажі без поломок та уникати замовнику різних посередників і додаткових витрат.

Якщо Ви маєте запитання або хочете замовити перевезення, то можете отримати всю потрібну інформацію за телефонами: +38(067)3830159, +38(067)3813434.

E-Mail: tad@tad.ua

Сайт компанії: https://www.tad.com.ua/uk  

Читайте також: Перевезення вітряків та іншого негабаритного вантажу

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*