28 вересня 2021

26 листопада, Київ, ХХVI Всеукраїнський День Логіста: Success stories в логістиці 2021

26 листопада, Київ, ХХVI Всеукраїнський День Логіста: Success stories в логістиці 2021

6139

Всеукраїнський День Логіста став для багатьох директорів логістики унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом з представниками бізнесу та експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, відмінним шансом для кожного з учасників поділитися здобутками, перейняти успішний досвід і обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Всеукраїнський День Логіста традиційно об'єднає представників галузі для вирішення питань усіх етапів ланцюга поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення підприємств, роботи з персоналом у логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Якщо ви керівник компанії або директор з логістики, провідний логіст компанії, участь у Головній галузевій події логістики переверне ваше бачення та підштовхне до оперативних змін і надасть план перших кроків з оптимізації логістичної складової вашого бізнесу!

Провідні логістичні компанії України підтримали проведення Всеукраїнського Дня Логіста: Global Logistics, Sotass, WareTeka,Consulting for Retail, U&Sluno, ANT-Logistics, Міст Експрес, Модерн-Експо, Богач Плюс, САТ, Логістик Плюс та ін.

Серед учасників Дня логіста 2021: Феникс Инвест Трейд, Интеркарготрак, Керхер,, Окко-драйв, СВІТОЧ, Фудекс 24, ТДВ «Яготинський маслозавод», UBC, Полтавпиво, Бумажный Змей, АТ "Галичфарм", Дельта Плюс Украина, Карлсберг Украина, EVA,  Алло, ТОВ "КОЛОРСТАР", ПрАТ "Лантманнен Акса", Долфи-Украина, ООО, Спортмастер, Август-Украина ООО, ТОВ Спецтехномониторинг, Аврора, ДП "Зееландія", Лоцмен, ТОВ, «МОКАВТО» , ТОВ "Таврія-В", СУІП "Сперко Україна", Флешком, Дживальдис, Тімак Агро Україна, Кен-Пак, ПрАО "ВФ Украина", ТОВ "САВ-ДІСТРИБЬЮШН", ТОВ "Леруа Марлен Украина" , ТОВ ЮДК, ТОВ Кофитон, Мастер Сервис, Azmol  British Petrochemicals, Prostor, Родинна Ковбаска, ГлаксоСмитКляйн Фармасьютикалс Украина, Fozzy Group, Смарти Фемили, Орифлэйм, Пепсико Украина, ТОВ "Арго-Р", ФЕНІКС КОНТАКТ, ДП "Лакталіс-Україна", ТОВ ЕЛІТ-Україна, ТОВ "ТРИ ВЕДМЕДІ", ТОВ з ІІ «Вортекс», ТОВ "ДЕЛЬТА ВІЛМАР УКРАЇНА", ПП "Болеро Сервіс". 

Партнери конференції:

Генеральний партнер  ІТ-Партнер - Системний інтегратор Sotass

Головний партнер з автоматизації логістики - Consulting for Retail

Офіційний партнер логістики останньої милі- Муравьиная логистика 

IT Партнер – Спілка Автоматизаторів Бізнесу

Логістичний партнер - Міст Експрес 

Палетний партнерБогач Плюс

ІТ Консалтинговий ПартнерСлуно Украина

Офіціальний ПартнерТЕДИС Украина

Партнер міжнародних перевезень - Global Logistics

Партнер кофе-брейків – Фенікс Інвест Трейд

Партнер електронних рішень- EDIN 
Інноваційний логістичний Партнер - Логістик-ПЛЮС

Логістичний партнер - САТ 

Партнер складської навантажувальної техніки AЛВАРК УКРАИНА

Партнер сучасного складського обладнання - Urovo

Партнер- производитель смазочных материалов Azmol

 

Партнер по изготовлению и переоборудованию фургонов– Реформ 

 

Партнер в рішеннях для доставки останньої милі – Модерн-Экспо

 

Партнер Оператор логістичного обладнання - МАКСІ-ПРОМ 

 

Партнер з оренди комерційної техніки - Райдер Україна

 

Официальный Партнёр – KAPELOU 

 

3PL Партнер Группа Компаний АФИНА
Партнер по индивидуальным решениям в Логистике OneWhale

 

Спецпроєкти в рамках конференції:

- Виставка рішень і послуг для логістики. У рамках Конференції Всеукраїнський День Логиста проходить виставка рішень і послуг, а також обладнання і техніки для логістики.

- Ukrainian Logistics Award-2021. Вперше в Україні компанія Трейд Майстер Груп ініціює національну Премію - Ukrainian Logistics Award-2021.

- Тематичні майстер-класи з логістики. 30 тематичних виступів керівників логістики.

Вигоди конференції:

- Знайдете варіанти вирішення затримок на всіх етапах ланцюжка поставок, поліпшите ефективність складської обробки товарів.

- Познайомитеся з рішеннями актуальних питань аутсорсингової логістики.

- Отримайте практичні рекомендації у сфері митної логістики.

- Обміняєтеся унікальним досвідом з іншими учасниками логістичного ринку України.

- На міні-виставці, яка відбудеться в рамках конференції, ви познайомитеся з новими рішеннями і послугами з логістики та будете в тренді, використовуючи передові логістичні технології.

- У вас буде можливість провести переговори з потенційними клієнтами та партнерами, що дозволить налагодити нові зв'язки та укласти угоди про співпрацю.

Спікери конференції:

ЗАЛ 1. Оптимізація складскої логістики. Готові рішення з впровадження 

Дмитро Пасєнков, керівник департаменту промислової та логістичної нерухомості компанії "Cushman & Wakefield"Перспективи розвитку логістичної нерухомості. Вартість, попит, території.

Максим Абу Шакра, територіальний менеджер ZEBRA TECHNOLOGIES EUROPE LIMITED - Smart Pack - інноваційне рішення від ZEBRA TECHNOLOGIES для оптимізації процесу завантаження на складах, РЦ і терміналах

Ігор Мещеряков, Business Development Manager Sotass LLCВпровадження системи управління складом Instock WMS на складах виробника рибної продукції в умовах холодної логістики. 

Артем Попенов, керівник департаменту логістики, Пепсіко УкраїнаПеремагати в новій реальності. Трансформація логістичних операцій з фокусом на зростання.

Володимир Адамов, керівник напрямку логістики Consulting for RetailЛюбомир Калин, IТ-директор «Копійочка» – Як запустити поставки з нового РЦ за 3 місяці на 250+ магазинів.

Марія Максякова, менеджерка з прогнозування продажів Carlsberg UkraineЮлія Мосейко, національна менеджера з планування й клієнтського сервісу Carlsberg Ukraine - Впровадження і практика процесу Sales & Operations Planning в Карлсберг Україна.

Мечислав Кудас, керівник проекту комплексного обслуговування клієнтів компанії Богач Плюс - Логістика дерев'яних палет. Тренди ринку. Готові працюють рішення

Віталій Бекіш, директор з логістики, Онлайн-супермаркет «Goodex», ТОВ «Фудекс 24» GoodeхЗ якими труднощами стикаються компанії при автоматизації.

Олександр Койчев, старший консультант зі складської логістики «Слуно Україна»Презентація технології голосового управління складськими операціями на базі успішних кейсів впровадження. 

Олег Шлапацький, керівник проєктів SMARTDATA LLCАвтоматизації різних контурів обліку з використанням мобільної платформи 1С та ТСД UROVO.

Сергій Мукоєд, керівник проєктів департаменту складської логістики Fozzy GroupРоботизація у складській логістиці: кейс Fozzy Group.

Юрій Пугач, менеджер з продукту «АЛВАРК УКРАЇНА»Linde Robotics - переваги роботизованої техніки для складської логістики. 

Ольга Бунеєва, начальниця відділу логістики та дистрибуції ТОВ «ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна»Ризик-менеджмент в логістичній системі компанії.

Олександр Клименко, СЕО KAPELOU, представник компанії ROZETKA UA - Автоматизація складу найбільшого маркетплейсу в Україні. Кейс Rozetka.

Михайло Таран, директор департаменту логістики ТОВ «Стиль Д»Практичні кейси з підвищення ефективності процесів управління запасами.

Сергій Єрємєєв, СЕО Logistic Plus, і Олександр Пітенко, СЕО TotalcheQ - Totalcheq. Перевірити все – швидко і зручно.

Владислав Кураєв, директор з логістики в Sportmaster - Карантинні виклики. Управління видами складських замовлень. 

ЗАЛ 2. Оптимізація транспортної логістики. ЗЕД. Практичний досвід

Христина Бровенко, провідний аналітик у компанії ТОВ «Компанія Про-Консалтинг» - Аналіз тенденцій вантажоперевезень в Україні.

Олександр Матвійчук, директор з розвитку бізнесу ANT-Logistics, та Олена Поліжай, менеджер проектів відділу управління проектами та оптимізації бізнес-процесів YUGCONTRACT - Торговий агент 2021 - швидка обробка замовлень в польових умовах.

Ігор Смирнов, директор з логістики в Алло - Остання миля в Е-комі на прикладі одного з найбільших маркетплейсів України.

Ганна Колесова, директорка з розвитку продаж Meest Ukraine - Європейські кейси поштово-логістичних РІШЕНЬ для бізнесу: імплементація в Україні.

Андрій Федоренко, СЕО Lading.eu – Цифрова біржа чи тендер? Що ефективніше для спотового ринку автомобільних вантажних перевезень?

Вероніка Зеленська, керівниця транспортного напрямку, ТОВ РУШ (мережа магазинів EVA) - KPI відділу транспорту. Три справедливості в оплаті праці працівника. Процес перегляду заробітної плати.

Євген Тромбола, директор департаменту впровадження інноваційних рішень EDIN – Електронна ТТН: можливості для бізнесу

 

Юрій Узун, керівник відділу організації ЛСЛ перевезень компанії Consolline - Розвиток LCL перевезень в Україні.

Денис Аністратенко, керівник відділу продажів напрямку Автоматизація бізнесу компанії «СОФТКОМ», член САБ – Автоматизація логістичних відділів. Кейси впровадження від СОФТКОМ.

Дмитро Мацяка, директор з логістики «ТЕДІС Україна» - Управлінський облік у транспортній логістиці: ефективне керування ресурсами.

Володимир Новосядло, керівник департаменту логістики ТзОВ «Барком» Родинна Ковбаска - Управління командою і взаємодії між відділами. Управління комунікацією, як важлива складова процесу. Найкращі практики.

Дмитро Аваєв, директор з продажів «Райдер Україна» - Оренда комерційного транспорту. Переваги співробітництва з «Райдер Україна».

 

Андрій Колбін, власник і генеральний менеджер OneWhale LTD - Контейнерні перевезення: новини зі світу "залізних коробок".

 

Роман Мельничук, продуктовий маркетолог Модерн-Експо - Modern delivery ecosystem.

Ірина Саргсян, глава Інформаційно-комунікаційного комітету зі зв’язків з громадськістю, органами державної влади й митницями Держмитслужби громадської ради ДМСУ, менеджер ЗЕД в Оріфлейм, Руслан Повразюк, член громадської ради ДМСУ, адвокат, керівник адвокатського бюро «Повразюк і партнери» - Проблемні питання визначення митної вартості. Коректировка. Принципи доказання. Судова практика.

Валерій Губарєв, експерт Комісії з митних питань при Громадський Раді ДФС у Києві, радник з митних питань Громадської спілки «Брокерський сектор» - Контроль митних органів ВЕД і відповідальність за можливі порушення. Спрощення митних процедур при ВЕД в міжнародній торгівлі (статус АЕО).

Реєстрація на конференцію Всеукраїнський День Логіста

Телефон для довідок: 067-502-3013

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від спаму

Повідомлення*