22 травня 2017

AGRANA Fruit придбали завод з переробки фруктів у Індії

 AGRANA Fruit придбали завод з переробки фруктів у Індії
1419

AGRANA Fruit,  частина AGRANA Group, зміцнили свою присутність в Азії шляхом придбання індійської компанії SAIKRUPA Fruit Processing Pvt. Ltd., заводу з переробки фруктів.
Після створення AGRANA Fruit India Private Ltd., в вересні минулого року, і придбання об'єкта SAIKRUPA, AGRANA Fruit розширила свою виробничу діяльність підприємством на Індійському субконтиненті в Азії, на додаток до Китаю і Південної Кореї. AGRANA Fruit в даний час підтримує 26 виробничих майданчиків в 20 країнах.
Завод з переробки фруктів знаходиться в західній частині Індії в федеральному штаті Махараштра, близько 50 км на південь від м.Пуни. Розташований в безпосередній близькості від стратегічно важливих сировинних матеріалів, таких як манго, полуниця, гранат та гуава, а також від ключових клієнтів, які створили свою діяльність в цьому регіоні.
Завод активно переробляє фрукти в пюре, м’якоть, концентрати та соки для харчової промисловості й виробництва напоїв. Крім того, AGRANA Fruit Індія розширить продуктовий портфель преміальними фруктовими рішеннями, включаючи фруктові наповнювачі, соуси, начинки, топінги, наповнювачі для смузі та інших сегментів в галузі морозива, хлібобулочних та кондитерських виробів, молочної промисловості та ХоРеКа.  Для ефективної підтримки бізнесу AGRANA Fruit Індія відкрила адміністративний офіс і лабораторію досліджень і розробок в м.Пуна.
«Завдяки цьому придбанню AGRANA Fruit закріпиться на індійському ринку. Будучи світовим лідером на ринку фруктових наповнювачів для молочної промисловості, ми бачимо прекрасні можливості для реалізації нашої продукції в Індії через зростання купівельної спроможності і зміну моделі поведінки споживання. Нашою метою є впровадження стандартів якості світового класу Agrana Fruit і інноваційних можливостей для обслуговування наших клієнтів глобальним портфелем продукції, а також розвитку нішевих продуктів, адаптованих до місцевого смаку і ринку», пояснює Йоханнес Kлепперс, генеральний директор AGRANA Fruit.

Що означає AGRANA Fruit?
AGRANA Fruit пропонує різноманіття фруктових та солоних наповнювачів, коричневих смаків та інші спеціалізовані рішення для харчової промисловості й виробництва напоїв. Щороку глобальна мережа експертів R&D, в тісній співпраці з клієнтами, розробляє близько 850 нових та інноваційних продуктів. Наповнювачі містять інгредієнти найвищої якості, які підходять для використання в молочних продуктах, морозиві, хлібобулочній та кондитерській галузях, сфері ХоРеКа. Розробки продуктів АГРАНА Fruit також відображають глобальні тенденції в сфері харчування та здоров'я, органічних і натуральних продуктів, гарного самопочуття, преміальних продуктів, продуктів для насолоди, цільових груп та зручного споживання.
Про AGRANA Fruit

AGRANA Fruit є частиною AGRANA Group, австрійського акціонерного товариства, та лідером світового ринку з переробки фруктів для молочної промисловості. Наповнювачі Agrana Fruit містяться в кожному 3-му стаканчику йогурта в усьому світі. Впродовж бізнес року 2016/17, сегмент Agrana Fruit  (Фрукти і Сік), генерували оборот в 1,15 млрд €.

Завдяки 26 переробним заводам та 5000 співробітникам, AGRANA Fruit має збутову діяльність в більш ніж 80 країнах світу.



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також