22 лютого 2018

Європейські мережі шукають виробників продуктів в Україні

Європейські мережі шукають виробників продуктів в Україні
1553

В Києві відбулася зустріч українських виробників продуктів харчування з представниками австрійської торгової мережі REWE Group. Про це повідомляє «Агропортал».

В рамках ділової зустрічі 17 українських компаній, серед яких Львівська кавова фабрика «Галка», найбільший алкогольний холдинг Західної Європи Bayadera Group, компанія з вирощування ягід U-Berry, кондитерські компанії АВК і БКК, національний виробник соусів, кетчупів і макаронних виробів «Чумак», а також Healthy Tradition — продукти для здорового харчування, презентували чотирьом байерам REWE Group свою продукцію.

Як повідомила керівник відділу закупівель Good Wine Ганна Макієвська, вимоги до якості продукції в Австрії відрізняються.

«В Австрії продажі органічної продукції найвищі в Західній Європі, і австрійці готові платити за якісні продукти. І якщо говорити про переваги, то в цій країні збільшуються продажі сирних продуктів, соків з підвищеною кислотністю, джемів без цукру, але зі шматочками фруктів», — пояснює Анна Макієвська

Як зазначила старший менеджер податково-юридичного департаменту Deloitte Ukraine Наталія Руденко, всі ці тонкощі потрібно знати виробникам.

«Якщо експорт є для компанії стратегічною метою, ми рекомендуємо для ефективної роботи залучати консультанта. І бути готовим, що від першої зустрічі і до підписання контракту може пройти мінімум 9 місяців, а до моменту появи продукції на полицях торгової мережі — до двох років», — розповідає Наталя Руденко.

Читайте также: Порошенко договорился с президентом Австрии провести совместный бизнес-форум


 

3-4 марта, Киев

Прилашаем Вас и Ваших коллег принять участие в тренинге, который за 2 дня научит Вас ведению граммотных переговоров и правильному поведению в жестких ситуациях переговорного процесса.

Телефон для справок: (067) 502-30-13

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також