23 червня 2018

SOCAR почав розвивати новий напрямок безготівкового розрахунку за паливо

SOCAR почав розвивати новий напрямок безготівкового розрахунку за паливо
921

SOCAR Energy Ukraine спільно з європейськими компаніями «VIALTIS» і «Instantic» почав розвивати в Україні новий напрямок безготівкового розрахунку за паливо. Про повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Результатом співпраці офіційного представника SOCAR підрозділу «С Кард Сервіс» і міжнародної датської компанії «VIALTIS» стала платформа, яка дозволяє користувачам розраховуватися за паливо на АЗК з мобільного телефону за допомогою SMS-повідомлень.

Даний спосіб оплати особливо вигідний для великих компаній, які  більше не прив’язані до процесу видачі талонів або паливних карток.  Відкриваючи свій кабінет на платформі, компанія закуповує необхідну кількість пального, а водії отримуючи 7-значний код у SMS-повідомленні розраховуються з його допомогою на АЗК. Таким чином, компанія може контролювати процес витрати пального і не мати територіальної прив’язки до місця знаходження транспортних засобів.   

Даною системою, для оптимізації логістичних процесів, вже давно користуються у Європі. В Україні ж така функція з’явилася лише у цьому році.  

Довідка ТМ:

SOCAR Energy Ukraine - дочірня компанія державної нафтової компанії Азербайджану.

Представництво SOCAR було відкрито в Україні в 2008 році. На даний момент мережа АЗС преміум-класу налічує 61 заправний комплекс в 11 областях України. До інших видів діяльності холдингу SOCAR відносяться продаж всіх видів палива великим і дрібним оптом, його зберігання та транспортування, імпорт природного газу.

Читайте также: В Китае открылся Walmart мини-формата с автоматизированным обслуживанием

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також