20 листопада 2018

Fozzy Group і Justin - велика синергія нового формату

Fozzy Group і Justin - велика синергія нового формату
3304

У нашій країні є сильні гравці-лідери економіки і надія на гідне майбутнє. Флагман українського рітейлу Fozzy Group вже багато років пропонує сервіс і продуктовий портфель next level для кожного українця.

Холдинг успішно працює для всіх сегментів і соціальних груп: від поціновувачів преміального «Le Silpo» до шанувальників жорсткого дискаунтера «Thrash!»

Актуальні світові тенденції підтверджують, що синергія offline retail та eCommerce відкриває масштабні перспективи для всіх сторін, а найважливіше для економіки країни та комфорту людей.

FozzyGroup першими на українському ринку наважились зробити революційний сервіс, успіх якого ще більше зміцнить позиції холдингу.

Топ-новиною цього літа став запуск інноваційного поштово-логістичного оператора - "Justin". Деталей було вкрай мало, лише декілька інтерв'ю генерального директора компанії Юрія Авдиша. Багато українців стали шукати в своїх улюблених: «Сільпо», «Фора», «Fozzy», «Thrash» стильні компактні відділення - «SMART» та багатофункціональні “OSR” (Online Service Retail) з революційним комплексом поштових, фінансових та страхових сервісів. Саме на зручність робить ставку «Justin».

Відділення знаходяться в найпопулярніших локаціях по всій країні і є супермаркетом фінансових і страхових сервісів, в поєднанні з класичним функціоналом служби поштової доставки.

Вже зараз по всій Україні працюють понад 230 відділень, а до кінця року планується відкриття ще мінімум 100.

MakeUP, MOYO, STYLUS, Repka, Grenka  – лише декілька відомих інтернет-магазинів, в яких Ви можете скористатися доставкою від Justin. Головних партнерів компанії можна побачити на сайті www.justin.ua.

Fozzy Group і Justin розраховують завдяки революційній колаборації зробити життя кожного українця зручнішим, і надати бізнесу більше можливостей для зростання і залучення клієнтів.

Нагадаємо, що на честь офіційного відкриття та до кінця року, доставка з інтернет-магазинів, де працює Justin – безкоштовна, тобто 0 грн.

Читайте также: В Україні офіційно запрацювала нова служба доставки

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua 

 

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також