04 грудня 2018

Ашан Рітейл Україна запускає новий мобільний додаток АШАН

Ашан Рітейл Україна запускає новий мобільний додаток АШАН
2098

06 грудня 2018 Ашан Рітейл Україна разом із партнером-розробником компанією Skywell Software запускає новий мобільний додаток АШАН, з інтерактивним інтерфейсом, що дозволяє взаємодіяти із клієнтами та значно спрощує планування і здійснення покупок, а також дає можливість отримувати персоналізовані акційні пропозиції. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У 2016 році було розроблено пілотну версію мобільного додатку, метою якого було вивчити вподобання клієнтів, отримати їх зворотній зв`язок, щодо потреб і функціоналу додатку.

06 грудня 2018 Ашан Рітейл Україна запускає повністю новий додаток АШАН із максимально інтуїтивною та простою реєстрацією та навігацією, широким функціоналом планування покупок, можливістю персоналізувати shopping lists, ділитися списками з іншими користувачами додатку, а також керувати категоріями акційних пропозицій у розділі «Спеціальні ціни».

 Потужність мобільного додатку АШАН

У додатку втілені сучасні digital рішення та тренди UI/UX дизайну. Завдяки нативній розробці під iOS і Android платформи, кешування даних та реалізації протоколу авторизації OAuth 2.0, додаток буде безпечним, реактивним та швидко працюватиме, як з WI-FI і 3G, 4G інтернетом, так і в offline режимі,  процеси пошуку відтепер оптимізовані та зручні, є можливість категоризувати пропозиції за власними вподобаннями, ділитися списками покупок з іншими користувачами додатку, а також налаштовувати бажану кількість одержуваних push-повідомлень щодо спеціальних пропозицій в обраних категоріях товарів.

 Нові можливості мобільного додатку АШАН

Мобільний додаток дає наступні можливості :

- швидка авторизація: можливість авторизації через Facebook та G+, а також синхронізувати свої акаунти з обліковим записом додатку.

- можливість розділення профілю на  базовий та розширений, можливість управління налаштуваннями додатку, а також управління категоріями акційних пропозицій у розділі «Спеціальні ціни».

- робота додатку в offline-режимі – за умови попереднього завантаження контента обраного магазину.

- інтеграція функції пошуку з усіма розділами додатку – Рецепти, Покупки, Акції, Сканер.

-   голосове введення тексту.

- push-повідомлення iBeacon відтепер працюють без інтернет з’єднання. Окрім цього є можливість приховати категорії товарів, що не цікавлять користувачів, а також налаштувати кількість одержуваних акційних пропозицій.

- список покупок: можливість категоризувати списки покупок, отримувати автоматичний підрахунок вартості кошика користувача, встановлювати нагадування на бажані покупки, а також, у не далекій перспективі, спільно вести списки покупок з іншими користувачами.

- сканування товарів та можливість отримання актуальної ціни, а також місцезнаходження відсканованого товару в магазині.

Таким чином мобільний додаток АШАН матиме сучасний та інтуїтивний інтерфейс, дозволить швидко знаходити найближчий магазин, потрібні товари та акції у ньому, пропонуватиме спеціальні пропозиції – саме на ті категорії, що цікавлять користувача.

Євген Тришин, digital-директор Ашан Рітейл Україна, зазначає: “Відтепер планування покупок буде зручним та швидким, буде можливість з легкістю створювати списки покупок, керувати ними та ділитися з іншими користувачами. Швидкість та зручність, функціональність та простота у використанні, актуальні ціни та цікаві пропозиції в улюбленому магазині - ось  на чому було зроблено акцент під час розробки додатку”.

Мобільний додаток АШАН буде регулярно оновлюватися. Разом зі Skywell Software, нашою метою є постійно покращувати клієнтський досвід, реагувати на пропозиції та побажання користувачів, оновлюючи та адаптуючи функціонал додатку до їх потреб. Черниш Володимир, СТО компанії Skywell Software зазначає: “Метою майбутнього функціоналу додатка є зробити рішення повсякденних потреб клієнтів зручніше, легше і цікавіше. Інтелектуальний підбір рецептів, платіжний сервіс, доповнена реальність, програма лояльності - це тільки частина функціоналів і сервісів  які найближчим часом з'являться та над чим ми зараз працюємо”.

Читайте также: В начале 2019 года во Львове откроется СТРЦ Spartak 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

  

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua  

 

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також