10 грудня 2018

Відкриття суперстору АШАН у Львові 14 грудня

Відкриття суперстору АШАН у Львові 14 грудня
3576

АШАН продовжує розвиватися в Україні. 14 грудня свої двері відкриє третій магазин у Львові – АШАН Чорновола, перший магазина АШАН Сокільники було відкрито у 2010 році, другий – АШАН Південний у 2015. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

АШАН Чорновола знаходиться біля ЖК «Авалон» та втілює концепт superstore, що передбачає швидке здійснення покупок, зручну навігацію, продовольчі товари у серці пропозиції, а також усе необхідне з непродовольчої групи.

Цей концепт відрізняється в першу чергу своєю пропозицією – окрім практичних та повсякденних товарів, пропонується великий асортимент товарів «для задоволення і добробуту» з акцентом на гастрономію та свіжі продукти.

Площа 5000 м² дозволяє представити широку гаму свіжих продуктів - хліб, апетитну випічку та тістечка власного виробництва,  м’ясні та рибні вироби, страви кулінарії.

Родзинкою суперстору стане піца-острів, а також фреш-бар з легкими та поживними перекусами, овочевими та фруктовими салатами, смузі та детоксами – усе це можна буде скуштувати у кафе безпосередньо в магазині.

Окрім цього АШАН Чорновола запропонує клієнтам вироби власної коптильні та фермерську продукцію. Якісне, здорове і локальне завжди в основі нашої пропозиції. 

Ще однією особливістю магазину стане відділ органічної продукції, товарів світу, а також широка представленість ексклюзивних брендів АШАН, які  здобули свою популярність завдяки високій якості за доступною ціною.

Комфортний магазин, у якому зручно робити покупки, хочеться потішити себе і спробувати щось новеньке,  або ж просто приємно провести час і випити чашку запашної кави чи корисного смузі! 

Запрошуємо на урочисте відкриття АШАН Чорновола. Окрім традиційних троянд першим клієнтам, ми приготували багато сюрпризів, щоб розділити цей хвилюючий день разом з вами! Приходьте усією родиною, цікаво буде всім, адже для малечі ми створимо справжню хімічну лабораторію та феєричне шоу!

Читайте также: Украинские аграрии собрали всю сахарную свеклу 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua 

 

 

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також