В Сільпо відбудеться фестиваль "локальної гастрономії’’

18 та 19 травня, вже вчетверте у Києві, «Лавка Традицій», проект фермерських продуктів мережі «Сільпо», влаштовує фестиваль крафтових та локальних продуктів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.
Цього разу два дні активностей присвячені молодому врожаю, а це — зелене бадилля, різнобарвна гичка всіх овочів та плодових, що проростають на українських землях.
Протягом двох днів у «Сільпо» на вул. Полярній 20Д фестиваль збере 60 фермерів та локальних виробників, які своїми руцями виготовляють харчові продукти та готові розказати гостям про їх особливості та цінності.
Ярмарок сезонних продуктів працюватиме нон-стоп, у гостей буде шанс потрапити на дегустацію новинок від виробників «Лавки Традицій», скуштувати фестивальне меню від Марко Черветті, бренд-шефа ресторанних проектів «Сільпо», відкрити для себе творіння попереднього фестивалю — Авокадерію, для якої у «Сільпо» виберуть найстигліші авокадо, що увійдуть до складу сендвічів з копченою страчателою, мікрогріном та кукурудзяною крихтою.
Читайте також: Новая технология сохраняет молоко свежим 90 дней
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар