10 червня 2019

Мережа «Антошка» відкриває магазин в ТРЦ «Гулівер»

Мережа «Антошка» відкриває магазин в ТРЦ «Гулівер»
2154

7 червня на четвертому поверсі ТРЦ Gulliver відкрився магазин товарів для дітей «Антошка» в новому концепті. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Формат нового магазину в Gulliver – нове і сміливе рішення для мережі «Антошка». На невеликій площі, 520 кв.м., представлені всі ключові товарні категорії верхній частини цінового сегмента. Бренд-менеджери компанії ретельно відбирали товарні позиції, щоб максимально задовольнити потреби клієнтів ТРЦ Gulliver.

«Складним завданням стало оформлення вітрини. У даній локації її практично немає, зате є широка вхідна група. Цей виклик прийняли фахівці компанії, розробивши оригінальне рішення плавання та товарних викладок. Зонування магазину виконано відповідно до 3 ключових категорій товарів: харчування та догляд за дитиною (Baby care), іграшки (Fun), одяг і взуття (Fashion).

Також, новий магазин «Антошка» повністю оформлений в стилі Люмерів. Це ключові елементи нового стилю, фантастичні герої мережі стали персоналізацією бренду, дитячої фантазії, відображенням його відносин з клієнтами», – Іван Чивкін, операційний директор мережі «Антошка».

Читайте также: Половина украинского экспорта сухого молока уезжает в Китай

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також