Агропорт встановив рекорд у Херсоні
Гості заходу Агропорт Південь Херсон мали змогу продегустувати близько 100 літрів ягідного морсу, виготовленого з понад 150 кілограмів органічних плодів кизилу. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.
Цей рекорд покликаний привернути увагу до органічного сільського господарства. «Розвиток органічного сільського господарства – одна з ключових тем сьогоднішнього Агропорту в Херсоні. Цій темі присвячена дискусійна панель під назвою «Органіка: 15 днів до закону». Для ще більшого привертання уваги до питання розвитку органіки в Україні сьогодні на Агропорт Південь Херсон 2019 був встановлений черговий національний органічний рекорд», - розказав Дмитро Титаренко, Organic Export Promoter та керівник проекту Агропорт Україна.
Це досягнення було зареєстроване представниками Національного реєстру рекордів.
«До речі, сам морс отримав органічний сертифікат від «Органік Стандарт». А готували його разом з нашими партнерам – шеф поварами з західної шеф-групи, разом з якими в нас вже багато кулінарних звершень, зокрема й наш перший органічний рекорд – каша з м’ясом. Це вже третій національний рекорд, встановлений в рамках Агропорту. Минулого року місцеві кухарі приготували 407 кг салату з капусти, цибулі, моркви, помідорів та зелені», - нагадав Дмитро Титаренко.
Читайте також: Сільпо откроет 17 новых магазинов в 2019 году
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар