16 вересня 2019

У VARUS поповнення в сім

У VARUS поповнення в сім
2292

Віртуальна реальність, віртуальні гроші, віртуальні стосунки… О, віртуальна картка лояльності VARUS! Так, її вже можна отримати за допомогою VARUS-ботів в найпопулярніших месенджерах Viber, Messenger та Telegram. Більше ніякого пластику на касі!   Ви просили - ми зробили! Об этом сообщает TradeMaster.UA со ссылкой на сайт комании.

Фіча номер один -  Віртуальна картка лояльності

Так-так-так! Відтепер,  замість пластику карта лояльності живе у смартфоні у вигляді QR-коду. Скануємо його  на касі під час покупки,  накопичуємо або витрачаємо бонуси.  До кінця осені всі каси супермаркетів будуть обладнані спеціальними сканерами для зчитування карток з екрана смартфона. До речі, отримати  картку можна  в  один  клік у розділі “Моя віртуальна карта”.

Кому буде цікаво?

Будь-кому, хто цінує свій час та технології, які полегшують життя. Маєш смартфон - пластик не потрібен. Один клік - отримав бонуси.

 Фіча за номером два- Персоналізовані  Акції

Мало кого здивуєш акційною пропозицією. Але якщо вона персоналізована  - інша справа. VARUS-боти покажуть користувачеві пропозиції, підібрані для нього з урахуванням історії покупок та вподобань. Певно ви не знали , що за статистикою розділ “Акції” входить у ТОП-3 найпопулярніших функцій VARUS-ботів. Тому, за декілька кліків вам будуть доступні усі актуальні акції та пропозиції. Далі, все що потрібно, швидше дістатися до найближчого VARUS поки акційні товари є у наявності.

Кому буде цікаво?

Клієнтам, які знаються на вигідних покупках та шукають цікаві пропозиції щодня.

Фіча номер три - Список Покупок

Шопінг на вихідних, підготовка до свята, гості ввечері - головне, купити все що запланував.   Саме для цього VARUS-бот має функціонал списку покупок.  Все, що потрібно - у розділі “Список покупок” додати потрібний товар, також  в один клік його можна помітити, як куплений або  видалити.

Кому буде цікаво?

Клієнтам, з великими покупками,та тим, хто не хоче витрачати час на згадування і  не байдужий до зручних діджитальних інструментів.

Фіча під номером чотири - Мапа Магазинів

Погодьтесь - дратує, коли довго шукаєш потрібну адресу, особливо коли поспішаєш. У випадку з нами такого точно не відбудеться. Мапа магазинів усієї мережі у VARUS-ботах підкаже адресу найближчого супермаркету або зможе прокласти  до нього маршрут на Google-maps. Просто відправте своє місцеперебування у розділі “Мапа магазинів” і VARUS-бот підкаже  де найближчий супермаркет. Все, що залишиться зробити - підготувати список покупок дорогою до супермаркету.

Кому буде цікаво?

Якщо подорожуєте, або  знаходитесь у відрядженні, чи може  прямуєте до друзів у гості у незнайомий район  - мапа магазинів для вас.

Фіча п'ята  - Помічник

Як швиденько дізнатися актуальну вартість на товар? У розділі  “Помічник” відсканувавши штрих-код товару лише за допомогоюкамери смартфону.  VARUS-бот покаже найменування товару та актуальну ціну. За бажанням можна додати цей товар до списку покупок в один клік аби найближчим візитом у VARUS  не забути  про нього.

Кому буде цікаво?

Клієнтам, яких цікавить точна ціна на певний товар та тих, хто бажає приготувати свій  список покупок заздалегідь.

Використовуйте месенджери по повній. Додайте бота VARUS у Facebook Messenger, Telegram або Viber і отримуйте всі ключові функції. Чат-боти VARUS - ваш персональний помічник .Обов’язково розкажіть про них своїм близьким та друзям через меню “Запросити друга”.  Будь digital, разом з VARUS.

Важлива фіча під номером шість - Відгуки

Для нас  важлива думка  наших Клієнтів. Ми дотримуємося принципу кожен дзвінок, лист, коментар - це подарунок. VARUS-боти - це доступність 24 7, де можна  не тільки перевірити баланс картки, але також подати нам сигнал зворотного зв'язку та залишити відгук.

Використовуйте месенджери по повній. Додайте бота VARUS у Facebook Messenger, Telegram або Viber і отримуйте всі ключові функції. Чат-боти VARUS - ваш персональний помічник .Обов’язково розкажіть про них своїм близьким та друзям через меню “Запросити друга”.  Будь digital, разом з VARUS.

VARUS – національна мережа супермаркетів, представлена ​​на ринку продуктового роздробу України компанією «Омега». Перший супермаркет мережі відкрився в 2003 році в Дніпрі. Зараз мережа нараховує 74 магазини  у  Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Павлограді, Кам’янському, Нікополі, Новомосковську, Марганці, Долинській, Першотравенську, Вишгороді та Броварах. Загальна торговельна площа мережі становить 77 830 кв. м., кількість співробітників – більше 8 000. Останні 5 рокiв (2014-2018 рр.) VARUS визнається переможцем Retail Awards, як найкраща мережа супермаркетів Дніпра. Мережа супермаркетів VARUS - входить в число найбільших FMCG-мереж по товарообігу за даними Асоціації українських рітейлерів

Читайте также:

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також