17 вересня 2019

Фуршет став переможцем Національної премії Private Label 2019 в номінації "Найкраща ціна"

Фуршет став переможцем Національної премії Private Label 2019 в номінації "Найкраща ціна"
1923

Традиційно в останні дні літа в Києві відбулася ХІ Міжнародна практична бізнес - конференція Private Label 2019, присвячена темі: "Формула синергії ритейлера та постачальника". 

В рамках конференції пройшла церемонія нагородження переможців конкурсу. Витримуючи найнижчі ціни на товари Власних Торгових Марок, українська мережа магазинів сімейних покупок "Фуршет" отримала Національну бізнес-премію в номінації "Найкраща ціна".

В конференції взяли участь більше 250 представників вітчизняних та зарубіжних торгівельних мереж, виробників та представників суміжних галузей: обмінялись досвідом ефективного маркетингового просування товарів, ознайомились зі статистикою та психологією споживчого попиту, поділились інноваційними стратегіями розвитку бізнесу, успішними моделями співпраці. 

У галереї новинок відомі торгівельні компанії представили свої найкращі проекти Private Label.

Професійна експертна рада, проаналізувавши представлену продукцію за критеріями:

  • пізнаваність торгової марки;
  • якість;
  • ціна;
  • вигляд та зміст упаковки;
  • відповідність заявленим характеристикам,

та врахувавши результати онлайн – голосування споживачів, досягнення у сфері розвитку СТМ, їх взаємодію з постачальниками - оголосила імена переможців за 5 номінаціями.

Отримана компанією "Фуршет" Національна бізнес-премія Private Label 2019 – це результат плідної роботи дружнього багатогранного колективу ентузіастів, закоханих у свою справу.

Команда “Фуршет” і надалі налаштована підтримувати імідж СТМ з найкращими цінами, вдосконалюватись, впроваджуючи нові, більш ефективні моделі якісного задоволення потреб своїх клієнтів.

Мережа магазинів сімейної покупки «Фуршет» висловлює вдячність організатору  - компанії Trade Master Group, та учасникам Міжнародної конференції Private Label 2019 за отримані нові знання, професійні знайомства та неоціненний досвід.

Читайте также:EVA запустила образовательно-благотворительный проект – серию интерактивных детских книг

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також