30 січня 2020

У 2019 році товарообіг «АТБ-Маркет» зріс на 22,4 %

У 2019 році товарообіг «АТБ-Маркет» зріс на 22,4 %
1652

За результатами 2019 року корпорація «АТБ» повторила рекорд 2018 року, збільшивши свій товарообіг на 22,4 відсотки. Таким чином, його загальний показник склав 126,8 млрд. грн. (з ПДВ) проти 103,9 млрд. рік тому. У цілому, за три останні роки товарообіг корпорації демонстрував стабільно високі темпи зростання: 80,2 млрд грн (з ПДВ) у 2017 році, 103,9 млрд. грн. (з ПДВ) у 2018 році та 126,8 млрд. грн. (з ПДВ) у минулому, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Відповідно, зростають обсяги сплати податків та зборів до різного рівня бюджетів та фондів, які у минулому році склали рекордні в історії корпорації 12,6 млрд. грн.

«Нарощування товарообігу є результатом як розширення торгової мережі компанії, яка налічує сьогодні 1081 магазин, так й впровадження нових технологій, вдосконалення виробничих, логістичних та маркетингових процесів» - підкреслив генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.

За останній час компанія щорічно вводить в дію близька восьмидесяті нових та понад чотирьох десятків модернізованих магазинів. Розширення географії підприємства, збільшення фізичних обсягів товарообігу вимагає розгорнутої логістичної інфраструктури, в яку входять 9 мультитемпературних центрів класу А, а також чіткого планування, організації та обліку руху товарних потоків, впровадження сучасних складських технологій. Все це у цілому дає мережі можливість щодня обслуговувати близька 4 млн. покупців.

Читайте також: У 2019 році "АТБ-Маркет" розширив торговельну мережу на 88 нових магазинів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також