Фестиваль локальної гастрономії True&Local збере 50 фермерів на Масницю
29 лютого та 01 березня 2020 року «Лавка Традицій» організовує у Києві сьомий фестиваль локальної гастрономії «True&Local #7. Масниця», повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.
На два дні супермаркет «Сільпо» в ТРЦ Lavina Mall перетвориться у шумний європейський ринок, щоб гості змогли ближче познайомитися з крафтовими українськими виробниками та малими українськими господарствами та краще зрозуміти особливості продуктів, які вони створюють власноруч.
«Ми обрали найкрасивіший вікенд року, вихідні, коли закінчиться зима і прийде весна. До того ж, це ще й тиждень соковитої Масниці, коли можна їсти всю улюблену їжу – пухку, масну й солодку. Обіцяємо без традиційних обрядів, а свято з веганськими млинцями, комбучею, фермерським сиром, органічними яйцями і зельнозерновой борошном», — розповідає керівниця проєкту «Лавка Традицій» Марина Булацька.
П'ять причин піти на «True&Local #7. Масниця»:
ТРАДИЦІЙНИЙ МАРКЕТ
На фестиваль приїдуть 50 фермерів і виробників із різних регіонів України, багато з яких представить продукцію зроблену спеціально для фестивалю локальної гастрономії та презентує свої новинки. Та привезуть з собою близько 60-ти сортів фермерського сиру, Шовдар іі ще 99 позицій м'яса на будь-який смак. Запитайте про новий козиний йогурт та веганський майонез із різними дресінгами, або як живуть кури у пересувних птахівниках для нових органічних яєць ЯЙО.
МЛИНЦІ І КРЕМ-БРЮЛЕ
Наші друзі з пекарні готуватимуть млинці з різного борошна і з різними фермерськими начинками. “Власна кондитерська” “Сільпо” зробить особливе крем-брюле з яєць «Лавки Традицій». А виробник авторського морозива Массімо Джеларті влаштує магічне шоу: буде змішувати компоненти морозива і одразу заморожувати їх рідким азотом за температури –196°С на очах гостей фестивалю.
МЕНЮ ВІД МАРКО ЧЕРВЕТТІ
Бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті ще раз усім продемонструє, як легко і смачно можна готувати вишукані страви з простих українських локальних продуктів. Рекомендуємо спробувати китайський десерт «смажене молоко», який подається із грушевим варенням.
ШЕФСЬКО-АРТИЗАНСЬКА СЦЕНА
Протягом обох днів фестивалю діятиме сцена з майстер-класами від знаних шефів та гастроентузіастів. Будемо пекти веганські млинці з Йовою Ягер, готувати салати з Анною Завертайло (власниця кафе-кондитерської Honey), готувати піцу Олексієм Семенютенко (головним піцайоло Positano).
ДИТЯЧА ЗОНА ВІД «КАРТАТА-ПОТАТА»
Готуємо корисну розважальну програму для дітей під кураторством кулінарної школи «Картата Потата» Даши Малахової. Буде дві навчальні станції: борошна і цукру, яєць і молока. Діти дізнаються про 10 видів борошна, навчаться доїти корову і разом з шефом приготують ароматні і смачні млинці з різними начинками.
Вхід вільний
Дата: 29 лютого і 1 березня
Місце: «Сільпо» (ТРЦ Lavina Mall), вул. Берковецька, 6д
Деталі фестивалю «True&Local #7. Масниця» шукайте на сторінці у facebook: https://www.facebook.com/events/182917872930722/
Читайте також: Першим у 2020 році відкрився новий «Сільпо» у стилі міжгалактичний корабель у Дніпрі
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар