06 березня 2020

Топ товарів, які дарують на 8 Березня

Топ товарів, які дарують на 8 Березня
1964

В мережі «Епіцентр» розповіли про популярні товари, які купують до свята весни. Українським жінкам найчастіше дарують дрібну побутову техніку, вази і бокали на 8 Березня, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Чим українські чоловіки планують радувати своїх жінок на свято 8 Березня, розповіли в національній мережі торговельних центрів «Епіцентр». Окрім квітів, продажі яких традиційно зростають в декілька разів, справжнім хітом продажів у цей період є вази. Ще українці охоче купують дрібну побутову техніку, посуд для приготування та кухонне приладдя.

Як зазначають у мережі «Епіцентр», до топ-10 найбільш популярних подарунків на 8 Березня традиційно входять вази, набори бокалів, пательні, електрочайники, блендери, мікрохвильовки, посуд для приготування, фени, колажі та рамки для фото.

У кількісному вимірі, за статистикою мережі, подарунок "номер 1"- це вази для квітів та інтер'єру.

Також напередодні 8 Березня багаторазово збільшуються продажі пателень. «Попит на них шалено зростає у всіх магазинах мережі саме на початку березня», - зазначає директор напрямку «Деко» ТЦ «Епіцентр» Анна Бондарєва. З одного боку, така тенденція обумовлена тим, що українських жінок вважають найкращими господинями і таким подарунком чоловіки намагаються створити їм комфортні умови для приготування їжі. З іншого, подарунки до 8 березня купують не лише чоловіки, а й дочки, матусі, сестри, подружки тощо. І саме ця аудиторія тяжіє до практичності у виборі подарунків.

Нові цікаві тенденції подарунків на Свято весни є у дрібній побутовій техніці. Так, в перших числах березня цього року помітно виросли продажі приладів для догляду за волоссям (фени, плойки, стайлери), роботів-пилосмоків, електрогрилів, мультиварок та каво-машин.

У цю групу, до речі, поступово входять і електроепілятори. Тривалий період часу вони вважались не найкращим подарунком на свято. Проте, з появою фотоепіляторів, використання яких не викликає неприємних відчуттів, набирають популярність у покупців. «Торік продажі приладів «для краси» продемонстрували зростання на понад 300% у тиждень перед 8 Березням», - відзначає керівник напрямку побутової техніки мережі «Епіцентр» Олександр Величко.

Топ-5 найпопулярніших подарунків на 8 Березня в мережі ТЦ «Епіцентр»

Вази

Набори бокалів

Пательні

Електрочайники

Блендери

Читайте також: Мережа «Епіцентр»: Українці перейнялися захистом особистого майна

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також