30 липня 2020

Компанія Art Nation Agency стала офіційним агентом міжнародних брендів MGA Entertainment на території України

Компанія Art Nation Agency стала офіційним агентом міжнародних брендів MGA Entertainment  на території України
1374

Українська компанія Art Nation Agency стала офіційним ліцензійним агентом міжнародних брендів MGA Entertainment в Україні. MGA Entertainment, Inc. (MGAE) — найбільша у світі та найшвидше зростаюча приватна іграшкова компанія, у портфелі якої представлені різноманітні бренди, зокрема L.O.L. Surprise!™, Poopsie Slime Surprise™, Na! Na! Na! Surprise ™ та інші. Art Nation Agency буде розвивати ліцензійну програму, організовувати маркетингові та промо-колаборації з портфельними брендами MGA, а також відповідати за їхню популяризацію на локальному ринку. 

Перш за все, Art Nation Agency планує співпрацю з виробниками товарів для дітей у таких сегментах: продукти харчування, напої, догляд та гігієна, косметика, товари для активного відпочинку, одяг та взуття. 

Для широкого ринку FMCG відкриваються нові можливості: використовуючи  популярність та впізнаваність відомих дитячих брендів, виробники можуть створити власний wow-продукт та досягти великих продажів. На відміну від запуску власного бренда, колаборація з вже відомим міжнародним брендом, який має високий рівень brand awareness і brand engagement, дає шанс стати лідером категорії більш швидко, з мінімальними ризиками та витратами. Використовувати популярність брендів на свою користь можуть не тільки виробники, а також представники ритейлу та провайдери послуг для дітей: медичні заклади, дитячі центри розвитку та дозвілля, школи іноземних мов, організатори дитячих свят та заходів тощо. 

Дуже важливо, що MGA Entertainment виділили Україну як окремий ринок, не віддали її “причепом” міжнародним агенціям, а обрали локальних представників. Я вдячний за довіру і тішусь, що саме Art Nation Agency були обрані офіційним агентом міжнародних брендів MGA. Для нас відкриваються нові можливості, але водночас і з'являється велика відповідальність за бренди на локальному рівні. Ми будемо робити усе можливе, аби перевершити очікування MGA. Зараз ми обираємо надійних та перспективних партнерів у різних категоріях. Ведемо переговори з лідерами FMCG-ринку. Попри кризу, спостерігаємо великий попит на колаборацію з брендом L.O.L. Surprise!, адже це дає можливість компаніям швидко реанімувати свої продажі”, — говорить Альберт Саргсян, Head of Licensing компанії Art Nation Agency.

Для ілюстрації рівня популярності брендів MGA Entertainment, іграшки та ляльки L.O.L. Surprise! завоювали лідерство у більше ніж 70 країнах світу, а YouTube-канал L.O.L. Surprise! вже має понад 1,3 мільйони підписників. В Україні ці ляльки — одні з найпопулярніших серед дівчат.   

Діти в усьому світі люблять ліцензійні продукти MGAE: колекційні набори, іграшки, лайфстайл товари. Ми сповнені енергією від інтересу та потенціалу  для розширення всіх наших брендів в Україні. Ми дуже раді, що працюємо з Art Nation Agency. Це значною мірою сприятиме нашій глобальній програмі ліцензування та феноменальному успіху брендів”, — коментує Сандрін Де Распіде, генеральна директорка глобального ліцензування та міжнародних продажів MGA Entertainment.

Інформаційнадовідкапро Art Nation Agency 

В епоху економіки вражень Art Nation Agency допомагає партнерам створювати комерційно успішні продукти-блокбастери, які викликають wow-ефект у покупців. 

Art Nation Agency продовжує діяльність агентства UDC, яке з 2011 року — лідер ринку ліцензування брендів. За 8 років агенція розширила експертизу і тепер надає комплексні маркетингові рішення, які допомагають партнерам посилювати їхні лідерські позиції. Агенція надає маркетингові послуги на основі ліцензування брендів, що також відоме як "оренда брендів". Це передача прав на використання образів відомих персонажів або селебриті в дизайні, оформленні, рекламі товарів або послуг. 

Зараз Art Nation Agency керує ліцензійними правами власних брендів, а також представляє в Україні міжнародні популярні бренди.

Сайт компанії: artnation.agency

Інформаційна довідка про MGA Entertainment, Inc. (MGAE)

MGA Entertainment — компанія споживчих розважальних товарів зі штаб-квартирою у місті Чатсворт, штат Каліфорнія. MGAE створює інноваційні фірмові та ліцензійні товари: іграшки та ігри, ляльки, побутову електроніку, домашній декор, канцтовари та спортивні товари. MGAE має у своєму портфелі бренди, що відзначені нагородами: L.O.L. Surprise™, Little Tikes®, Num Noms™, Poopsie Slime Surprise™, Bratz®, Rainbows in Pieces™, Na! Na! Na! Surprise™, Baby Born Surprise™ and Zapf Creation®

Сайт компанії: www.mgae.com.

Читайте також: Евгений Клопотенко — новый селебрити-бренд в портфеле компании Art Nation Agency

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також