15 січня 2021

Творити добро — найкраща робота. “Фундація Дім Рональда МакДональда” та robota.ua шукають “Джерело добра” серед українців

Творити добро — найкраща робота. “Фундація Дім Рональда МакДональда” та robota.ua шукають “Джерело добра” серед українців
681

У рамках благодійної ініціативи “12 місяців добра” компанія robota.ua та “Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні” розмістять вакансію “Джерело добра”, щоб залучити українців до добрих справ.

З 2021 року “Фундація Дім Рональда МакДональда” в Україні розпочинає масштабну благодійну кампанію “12 місяців добра”, яка триватиме протягом року. Щомісяця різні компанії-партнери будуть долучатися до ініціативи, примножуючи пожертви від приватних благодійників. Усі кошти будуть спрямовані на підтримку діяльності Фундації та розвиток сімейно орієнтованої медицини в Україні.

Першим партнером Фундації у рамках "12 місяців добра" стала компанія robota.ua, яка щодня допомагає знаходити роботу багатьом українцям, а бізнесам – потрібних працівників. Протягом січня Фундація і robota.ua шукатимуть кандидатів на вакансію “Джерело добра”, щоб залучити якомога більше українців до добрих справ, адже творити добро – найкраща робота.

Кожен охочий може знайти вакансію ”Джерело добра” на сайті robota.ua та заповнити мотиваційний лист. Між учасниками акції організатори розіграють подарунки, а переможців офіційно відзначать як "Джерело добра". З умовами кампанії можна ознайомитися на сайті dobro-rmhc.org.ua/january.

Кошти, зібрані під час акції, підуть на підтримку діяльності Фундації, в тому числі і на відкриття та утримання Сімейних Кімнат Рональда МакДональда в державних дитячих лікарнях, які дають змогу батькам бути поруч з дітьми під час довготривалого лікування. Там рідні можуть перепочити, поспілкуватися й побавитися з дітьми, попрати речі, приготувати їжу і навіть залишитися на ніч. В Україні Фундація відкрила і утримує вже 5 таких Сімейних Кімнат в обласних дитячих лікарнях України: у Львові, Харкові, Сумах, Вінниці та Києві.

«Кожен із нас колись був маленьким і всім серцем вірив у диво. Батьки та інші дорослі сприяли цій вірі, добрими справами допомагали їй не згаснути. Ми в robota.ua також віримо, що робити добро – просто і дуже важливо, тому приєднуємось до ініціативи “Фундації Дім Рональда Макдональда”. Навіть якщо ми допоможемо одній дитині повірити, що дива існують, – наша робота зроблена недарма», — Микола Михайлов, генеральний директор robota.ua.

Читайте також: Благодійна акція «День піжам» зібрала пів мільйона гривень для «Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також