16 січня 2021

Мережа ОККО інвестувала понад 500 мільйонів гривень у розбудову автозаправної мережі

Мережа ОККО інвестувала понад 500 мільйонів гривень у розбудову автозаправної мережі
693

Упродовж 2020 року у мережі АЗК ОККО відкрилося 11 автозаправних комплексів: 7 із них – новозбудовані об’єкти, а 4 – комплекси, де проведено капітальну реконструкцію на місці старих заправок. За цей же період компанія встановила 16 нових модулів для відпуску скрапленого газу. Крім того, компанія оновила у новому сучасному форматі зовнішній вигляд і торгові зали на 45 АЗК мережі. Загалом у ці роботи компанія інвестувала понад 500 мільйонів гривень, повідомляє TradeMaster.UA.

Таким чином, станом на кінець 2020 року у складі мережі ОККО налічувалося 410 автозаправних комплексів, 287 газових модулів і 27 ресторанів при АЗК. Також у найбільших містах України та на основних автомобільних трасах у мережі ОККО діє 50 пунктів зарядки для електромобілів.

«Наша мережа вже давно не росте «агресивно» за кількістю заправок, наш акцент – на якісний сервіс, на максимум послуг на одній території: від заправитися до поїсти, забрати бандероль, купити все необхідне в маркеті на АЗК, – коментує віцепрезидент мережі ОККО Олександр Гегедиш.Але це не означає, що ми зовсім не відкриваємо нові АЗК. Дорожня інфраструктура України змінюється, тож логічно, що ми теж переглядаємо мапу своєї мережі. На початку пандемії ми були змушені згорнути частину проєктів із розвитку, але зі середини літа 2020 року відновили інвестування».

У планах ОККО на 2021 рік продовжувати ребрендинг АЗК, орієнтуючись на те, щоб на кінець 2021 року уже 313 з них (тобто майже 80% від загальної кількості) були облаштовані в новому сучасному форматі. Заплановано також встановлення газових модулів, сонячних панелей на АЗК.

Читайте також: У новому році мережа ОККО відкрила АЗК у Білій Церкві

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також