21 січня 2021

Amazon збудує третій логістичний центр у Польщі

Amazon збудує третій логістичний центр у Польщі
1268

У компанії Amazon підтвердили плани запустити новий логістичний центр на території Свебодзіна (Польща) вже у 2021 році, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Logist.FM

Нагадаємо, що це вже третій об’єкт такого типу, збудований інтернет-гігантом у цій країні. Два попередніх відкрито у Глівіце та Лодзі.

Загальна площа нового логістичного центру становитиме 193 тис. кв. м. За попередніми даними, тут знайдуть роботу одна тисяча осіб, у тому числі українців, на батьківщину яких звідси також відправлятимуть товари.

Характерною особливістю нового розподільчого центру стане масове використання роботизовано техніки, постачальником якої стала компанія Amazon Robotics. Тут на кожного працівника припадатиме по три роботи, які допомагатимуть людям у відборі товарів для комплектації, пакуванні, переміщенні усередині складів тощо.

Маріан Сепесі, регіональний директор Amazon, відзначив, що Польща залишається дуже важливим ринком для глобального інтернет-рітейлера. Останні шість років роботи у цій країні переконали менеджерів Amazon у правильному виборі локації для потужних розподільчих центрів. Amazon уже створив 18 тис. робочих місць у цій країні.

Читайте також: Цього року Amazon відкриє два нових хаби в Італії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також