27 січня 2021

IKEA почне продавати запчастини до меблів

IKEA почне продавати запчастини до меблів
832

Меблевий гігант IKEA планує продавати запчастини для своїх меблів, щоб зробити її більш екологічною і позбутися від асоціації з одноразовими товарами. Компанія розглядає можливість продажу ніжок диванів, чохлів і підлокітників, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ВВС.

В IKEA заявили, що програма знаходиться в стадії розробки, і дата її запуску ще не призначена. Попри те, що компанія намагається зробити свою продукцію більш довговічною, вона не очікує значного впливу на продажі нових меблів. За словами представників бренду, це допоможе зробити товари більш доступними.

До 2030 року IKEA планує стати компанією замкнутого циклу та знизити вплив на навколишнє середовище. У рамках програми бренд вже запустив перший магазин у форматі секонд-хенд, куди будуть доставляти пошкоджені меблі та декоративні предмети з довколишніх філій мережі для ремонту і перепродажу.

Раніше шведська компанія запустила проект з оренди меблів. Перший час були доступні товари для офісу, оскільки підприємцям вигідніше орендувати меблі, ніж купувати їх; пізніше пропозицію поширили й на кухонні меблі. Також IKEA почала приймати назад дитячі ліжечка і пеленальні столики.

Читайте також: IKEA откажется от бумажного каталога после 70 лет выпуска

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також