15 лютого 2021

IKEA найняла 5-річного юнака на посаду головного ігрового директора

IKEA найняла 5-річного юнака на посаду головного ігрового директора
1397

У рамках своєї місії заохочення гри та творчості IKEA "винайняла" Тобі, щоб зрозуміти, на що діти найкраще реагують під час гри, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailGazette.

У 2021 році Тобі з Уорікширу буде доручено важливу роботу з тестування всіх нових іграшок IKEA.

Після оголошення вакансії в LinkedIn у грудні, британська філія IKEA була завалена понад 500 чарівними резюме від тестувальників іграшок у віці 4-12 років.

Тобі підкорив серця співробітників IKEA, які колективно прийняли рішення, своїм творчим відео, в якому він декламує вірш про свою любов до гри.

Дослідження шведського продавця меблів та товарів для дому показує, що сучасні діти щороку проводять, граючись,  на 254 години менше, ніж їхні батьки у цьому ж віці.

70 відсотків батьків погоджуються, що гра дуже важлива для розвитку їхніх дітей, повсякденне життя, здається, перешкоджає, а 86 відсотків бажають, щоб у них було більше часу на ігри зі своїми дітьми.

Більше того, здається, пандемія Covid-19 негативно вплинула на ставлення дітей до гри, адже зараз майже три п’ятих (59 відсотків) дітей грають менше, ніж до пандемії.

Майже три чверті (74 відсотки) батьків говорять, що помітили зміну настрою своєї дитини, а 28 відсотків кажуть, що вони здаються менш грайливими.

«З 500 чудових креативних заявок, які ми отримали, очевидно одне: ми прийняли правильне рішення, набравши юного «головного директора» з ігор, - сказав оільник дитячого бізнесу IKEA Томас Паркер. - Ми раді вітати Тобі і сподіваємось на плідну роботу цього року».

Читайте також: IKEA з дотриманням суворих заходів безпеки відкрила перший магазин у Києві

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також