01 березня 2021

Nestle виводить на український ринок рослинне м’ясо

Nestle виводить на український ринок рослинне м’ясо
1252

Корпорація Nestle починає в Україні продаж лінійки рослинних продуктів Garden Gourmet, що нагадують м'ясо за смаком, зовнішнім виглядом і текстурі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.

Лінійка продуктів Garden Gourmet представлена в Україні рослинними котлетами для бургера Sensational Burger, рослинними сосисками Sensational Sausage, рослинними фрикадельками Vegan Meatballs і вегетаріанськими наггетсами Vegetarian Nuggets

У компанії відзначили, що поставки нової продукції будуть здійснюватися до низки ресторанів Києва і Львова, при цьому в торгівельні мережі лінійка Garden Gourmet надійде наприкінці 2021 року. Відпускні ціни нових продуктів не розголошуються.

Продукція Garden Gourmet складається з натуральних рослинних інгредієнтів, а барвником в рослинних продуктах виступає сік з буряка і фруктово-овочевий концентрат. До складу продукту входить також пшениця, соя, масло і вода. За даними Nestle, в оболонці сосисок Sensational Sausage використовуються натуральні водорості.

Згідно з даними компанії, виробництво рослинної котлети для бургера вимагає на 80% менше енергії в порівнянні з аналогічним продуктом з м'яса. Також виробництво продукції Garden Gourmet дозволяє знизити вуглецевий слід і використання землі в порівнянні з м'ясним продуктом відповідно на 80% і 75%.

Читайте також: Nestle и Starbucks запустят в Украине новую линейку продуктов

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також