03 березня 2021

Власник Gucci інвестував $ 200 млн в сервіс перепродажу люкса second hand

Власник Gucci інвестував $ 200 млн в сервіс перепродажу люкса second hand
1258

Власник брендів Gucci і Yves Saint Laurent придбав 5% акцій найбільшого в Європі сервісу перепродажу вживаного одягу та сумок Vestiaire Collective. Інвестиції французького холдингу Kering склали $ 214 млн, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retailer.

Угода стала частиною раунду фінансування, в ході якого стартап залучив $ 214 млн і отримав оцінку понад $ 1 млрд. Крім Kering в стартап інвестував американський фонд Tiger Global Management. В результаті угоди Kering отримала місце в раді директорів сервісу.

Сервіс Vestiaire Collective, заснований у Парижі у 2011 році, займається перепродажем одягу і аксесуарів класу люкс. Зараз на платформі зареєстровано вже понад 11 млн користувачів. Продаж товарів через платформу доступна в 50 країнах, а покупка - в 70 країнах.

Глава Kering Франсуа-Анрі Піно відзначив, що угода відповідає новаторською стратегії й сучасному баченню розкоші групи Kering.

«Старі предмети розкоші зараз є реальною і глибоко вкоріненою тенденцією, особливо серед молодих покупців. Замість того щоб ігнорувати її, ми хочемо скористатися можливістю, щоб підвищити цінності, які ми пропонуємо нашим клієнтам», - заявив мільярдер.

Читайте також: 100-річний Gucci залишається ослабленим після Covid

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також