04 березня 2021

Aldi Denmark зосереджується на екологічно чистих ініціативах

Aldi Denmark зосереджується на екологічно чистих ініціативах
1467

Aldi Denmark робить акцент на екологічно чистих ініціативах на етапі будівництва своїх нових магазинів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Дискаунтер представив системи сонячних батарей на даху, зарядні станції для електромобілів та енергозберігаючі установки в нових магазинах.

Стійкість є однією з основних завдань в Aldi, метою якої є зменшення викидів CO2 на 40% у 2021 році порівняно з 2015 роком.

Важливі кроки, які група зробила для досягнення цієї мети, включають інвестиції в холодильні системи з кліматично нейтральними холодоагентами, встановлення світлодіодного освітлення для зменшення споживання енергії та інтеграцію фотоелектричних систем у магазини.

Дискаунтер вже перейшов на світлодіодне освітлення у всіх магазинах та на складах мережі і скоротив 40% енергоспоживання на освітлення.

Сонячні батареї на дахах були додані для подальшого зменшення викидів СО2 та забезпечення нових магазинів саморобною енергією.

Менеджер з корпоративної соціальної відповідальності Aldi Denmark Катрін Мілман заявила, що компанія "прагне дотримуватися цілей Паризької угоди" і цілеспрямовано працює над зменшенням загальних викидів СО2.

"Ми встановлюємо сонячні батареї в наших нових магазинах. Кількість фотоелектричних систем може забезпечити приблизно 40% річного споживання енергії в магазині та зменшити наш викид СО2 на 31 000 кг на магазин", - додала Мілман.

Наразі сонячні елементи встановлені на даху магазинів Aldi в Give, Ringsted, Vordingborg і Viborg. Роздрібний торговець прагне встановити сонячні елементи на дахах магазинів, де це можливо.

Екрани біля входу в нові магазини Aldi показують покупцям і працівникам, скільки енергії виробляють сонячні елементи на даху, повідомляє компанія.

У сонячні дні фотоелектрична система може виробляти більше електроенергії, ніж вимагає магазин. Потім надлишок потужності використовується різними способами.

Система сонячних батарей також постачає електроенергію до зарядних пристроїв для електромобілів на місцях паркування Aldi.

Крім того, роздрібний торговець уклав угоду про постачання надлишкової потужності в інші магазини Aldi, щоб магазини, які не мають фотоелектричних систем, також могли використовувати зелену енергію.

Читайте також: Aldi Süd створила колаборацію з веганським інфлюенсером Філіпом Штоєром

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також