04 березня 2021

Amazon відкрила перший безкасовий магазин за межами США

Amazon відкрила перший безкасовий магазин за межами США
1727

Компанія Amazon щойно відкрила свій перший міжнародний магазин за технологією "Just Walk Out" в Ілінгу, Лондон, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailDetail.

Минулого року Amazon запустив свою концепцію Fresh у Woodland Hills, штат Каліфорнія. Новий магазин у Лондоні повністю відповідає концепції і, отже, є більше супермаркетом, ніж універмагом. Входячи в магазин, клієнти просто повинні сканувати штрих-код, що відображається в додатку американського продавця. Закінчивши покупки, вони можуть просто залишити супермаркет, оскільки каса повністю автоматизована.

З моменту запуску першого Go, Amazon значно вдосконалив технологію. Система складається з сотень камер і датчиків і використовує штучний інтелект.

В рамках відкриття магазину Amazon також запустила власну торгову марку «Our Selection» ("Наш вибір") для преміум-продуктів, таких як десерти. Крім того, веб-гігант також працює з мережами Morrisons и Booths над кількома продуктами. У магазині також є лічильник, з якого збираються замовлення в Інтернеті. Загальна площа магазину становить приблизно 230 кв. метрів.

Читайте також: Новий польський сайт Amazon розпочав роботу

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також