04 березня 2021

Asda провела 10 000-ну вакцинацію від Covid у своїх магазинах

Asda провела 10 000-ну вакцинацію від Covid у своїх магазинах
1811

Магазинні вакцинаційні центри Asda досягли визначної межі: було зроблене щеплення 10 000-го пацієнта за менш ніж за п'ять тижнів після відкриття першого центру. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailGazette.

Asda стала першим супермаркетом, який підтримав програму вакцинації NHS, використовуючи свої аптеки в магазинах, з відкриттям центру вакцинації в магазині Cape Hill в Бірмінгемі наприкінці січня.

Другий центр вакцинації відкрився через тиждень у супермаркеті Asda в Уотфорді.

NHS визначає пріоритетні групи для отримання вакцини, і особи, що мають право на резервування, замовляють час в Інтернеті для відвідування магазину.

"Ми так пишаємось командами з двох місць, які зробили все можливе, щоб допомогти NHS якомога швидше доставити вакцину до пріоритетних груп, - заявив суперінтендант Asda Фейсал Тудді. - Багато людей, яких ми бачили, перебували вдома місяцями, і ми сподіваємось, що отримання вакцини для них є першим кроком до повернення до нормальних норм.

Наші аптеки, розташовані в магазинах, розташовані в самому центрі громад і легко доступні, що робить їх зручним варіантом для пріоритетних груп, які проживають неподалік».

Читайте також: Asda виділить 150 тисяч страв на безкоштовне харчування дітей під час канікул

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також