09 березня 2021

Tesco продаватиме немиту картоплю для зменшення харчових відходів

Tesco продаватиме немиту картоплю для зменшення харчових відходів
1209

Британський рітейлер Tesco представив немиту картоплю приблизно в 262 магазинах по всій країн, щоб зменшити харчові відходи після успішного випробувального етапу, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

Немита картопля має довший термін зберігання, оскільки ґрунт допомагає заблокувати світло і уповільнити природний процес гниття.

Роздрібний продавець додав, що до 1970-х років більшість британських супермаркетів та овочевих магазинів продавали немиту картоплю.

Згідно з інформаційною групою з питань відходів WRAP, картопля є єдиним «найбільш марно витраченим продуктом харчування» серед домогосподарств Великобританії.

Уілл МакМанус, спеціаліст галузі з виробництва свіжих продуктів WRAP, сказав: “Одним з найбільших факторів побутових відходів картоплі вдома є те, що ми не використовуємо її вчасно, тому все, що ми можемо зробити для продовження терміну придатності, може бути дійсно важливим у боротьбі з харчовими відходами.

Ми дуже раді бачити, як Tesco співпрацює зі своїми постачальниками для боротьби з харчовими відходами та приносить зміни на свої полиці".

Tesco об’єднався з Branston, одним з провідних постачальників картоплі у Великобританії, для пілотного проекту, що передбачає випуск немитої органічної білої картоплі в 120 магазинах країни.

Компанії виявили, що термін придатності немитої картоплі майже вдвічі перевищує термін придатності митої, що додає додаткових п’яти днів свіжості.

Читайте також: Tesco вибачилася за помилку, яка призвела до надмірного зняття грошей із рахунків покупців

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також