22 березня 2021

Бренд Yeezy зробив Каньє Уеста найбагатшим афроамериканцем

Бренд Yeezy зробив Каньє Уеста найбагатшим афроамериканцем
1631

На сьогодні статки Каньє Уеста оцінюється в 6,6 мільярда доларів. І велика частина цієї суми (від 3,2 до 4,7 млрд доларів) прийшла завдяки співпраці бренду Yeezy, під яким проводиться одяг і взуття, з такими компаніями, як Gap і Adidas. Так, угоду з Gap оцінюють в 970 мільйонів. Також чиста вартість репера збільшилася і за рахунок 1,7 мільярда доларів, вкладених в ряд активів, включаючи бренд Skims Кім Кардашьян Уест. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Про це стало відомо з повідомлення видавництва Bloomberg, яке посилається на документ від фінансового холдингу UBS Group AG, в якому викладаються економічні прогнози для репера, який став тепер ще й модним магнатом. У повідомленні також йдеться, що Уест володіє акціями і ліквідними активами на суму близько 122 мільйонів доларів, а його музичний каталог оцінюється більш ніж в 110 мільйонів доларів. Якщо всі названі цифри вірні, то Каньє Уест став найбагатшим чорношкірим американцем в історії США.

Але існує також і інша думка, висловлена видавництвом Forbes, що названа цифра відверто перебільшена і статки Каньє Уеста на ділі не перевищують 1,8 мільярда. Цифра ж у 6,6 мільярда з'явилася виключно завдяки вмінню репера роздувати гучні історії навколо своєї персони. Стверджується, що статки музиканта на даний момент не перевищують 1,8 мільярда. Це помітно краще цифри в 1,3 мільярда минулого року, але все одно навіть близько не дотягує до оцінки Bloomberg.

На думку Forbes, цифра в 6,6 мільярда виникла з нереалістичної оцінки продажів, яких «ще не було». Стверджується, що фінансові документи від UBS, на які посилається Bloomberg, засновані не на реальних цифрах, але на прогнозах і припущеннях. Іншими словами, статки репера досягнуть цифри 6,6 мільярда доларів, за умови, що всі укладені ним угоди виявляться дуже успішними. Співпраця ж Yeezy і Gap поки не принесло взагалі ніяких доходів.

Це вже не перший випадок, коли Forbes звинувачує репера в відвертому роздуванні власного капіталу. У минулому Каньє Уест навіть заявляв, що видавництво ставиться до нього з «навмисною зневагою».

Але якщо заява Forbes вірно, то найбагатшим чорношкірим американцем і раніше залишається Роберт Ф. Сміт з інвестиційного фонду Vista Equity, статки якого оцінюється в 6 мільярдів доларів. Найбагатшим же чорношкірим у світі є бізнесмен Аліко Данготе з Нігерії, чий статок оцінюють у 11,8 мільярда доларів.

Читайте також: Moet Hennessy з LVMH купує бренд шампанського реп-зірки Jay-Z

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також