29 березня 2021

У Торонто відкриється перший міський магазин ІКЕА в Канаді

У Торонто відкриється перший міський магазин ІКЕА в Канаді
1625

Компанія Ingka Centres заявила про покупку невеликого молла, розташованого в самому центрі Торонто, найбільшого міста Канади. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Торговий центр Aura Retail Podium до цього належав приватній інвестиційній компанії KingSett Capital. Він займає перші три поверхи 79-поверхового багатоцільового хмарочоса Aura, побудованого в Торонто в 2014 році і розташованого в жвавому районі Даунтаун Йонджу, відомому великою кількістю магазинів і розважальних закладів. Площа молла становить 12 270 квадратних метрів. Вартість покупки не розголошується.

Повідомляється, що перші два поверхи Aura Retail Podium будуть перепрофільовані під магазин ІКЕА, площею в 6 148 квадратних метрів, який повинен відкритися вже в кінці 2021 - початку 2022 року. Він буде схожий на традиційні магазини бренду, до яких вже звикли покупці з усього світу, але тільки меншого розміру і оформленим так, щоб відповідати загальному духу району. Більш детальна інформація буде опублікована компанією пізніше.

В IKEA Toronto Downtown Store будуть представлені тисячі товарів, доступних як для самовивозу, так і з доставкою додому. До того ж покупці отримають можливість забирати свої онлайн-замовлення ближче до дому в одинадцяти пунктах видачі Penguin Pick-Up по всьому Торонто.

Останнім часом магазини ІКЕА поступово перебираються з передмість до центрів. Це відбувається на тлі збільшення розмірів міст, виїжджати за межі яких стає все важче. З цієї причини компанія все активніше шукає придатні приміщення, розташовані якомога ближче до центральних вулиць. Невеликі магазини вже працюють в ряді великих міст, таких як Париж, Шанхай і Куїнс (штат Нью-Йорк).

Також, нещодавно були придбані торгові центри King's Mall в Лондоні і 6x6 в Сан-Франциско, в яких будуть діяти магазини бренду. Торгова точка в молле Aura Retail Podium стане першою в Канаді з числа розташованих в межах міста. Але це буде вже далеко не перша ІКЕА в країні (тільки в районі конгломерації Великий Торонто їх уже чотири). Діяльність же IKEA Canada почалася в 1977 році.

Читайте також: IKEA найняла 5-річного юнака на посаду головного ігрового директора

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також