02 квітня 2021

Сервіс доставки Glovo провів найбільший раунд фінансування в історії Іспанії

Сервіс доставки Glovo провів найбільший раунд фінансування в історії Іспанії
1964

Іспанський кур'єрський сервіс Glovo залучив в рамках раунду F € 450 млн ($ 528 млн), повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Bloomberg. Раунд очолили американські інвестори Lugard Road Capital і Luxor Capital Group.

Тим самим компанія встановила новий рекорд Іспанії за обсягом залучених коштів за один раунд інвестицій. При цьому сервіс не розкриває свою оцінку - у грудні 2019 року компанія коштувала понад $ 1 млрд, після чого залучила ще € 100 млн у січні.

Glovo була заснована  на початку 2015 року Оскаром П'єром і Сашею Мішо. Концепція проекту полягає в тому, що кур'єри сервісу доставляють «що завгодно» - їжу, продукти, товари з магазинів і аптек тощо.

Компанія присутня у 20 країнах і понад 700 містах по всьому світу, в тому числі в Україні, Грузії, Казахстані, Молдові та Польщі. За власними даними, у Glovo понад 7,4 млн користувачів і 64 тисячі кур'єрів.

Залучені гроші компанія має намір направити на вихід на нові ринки і розвиток надшвидкої доставки. До кінця року компанія планує відкрити 200 «дарксторів» - на початку 2021 року їх було всього 20

Читайте також: Мережа «Комп’ютерний Всесвіт» - партнер GLOVO!

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також