19 квітня 2021

У мережі ОККО нарощують збір вживаних речей для малозабезпечених

У мережі ОККО нарощують збір вживаних речей для малозабезпечених
1014

Майже 109 тонн вживаних речей для потреб малозабезпечених зібрано за перший квартал поточного року на автозаправних комплексах мережі ОККО. Це на 28 тонн більше, ніж за перший квартал-2020. Речі залишають небайдужі українці у спеціально встановлених на АЗК контейнерах. А мережа ОККО за допомогою волонтерів безкоштовно передає їх тим, хто цього потребує. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Контейнери вже є на 30 автозаправних комплексах ОККО у 7 містах України — Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Маріуполі та Запоріжжі. У 2021 році компанія планує встановити ще декілька нових контейнерів для збору вживаних речей.

Цей соціальний проєкт мережа ОККО розвиває уже дев’ятий рік поспіль. За увесь час було зібрано понад 1000 тонн речей (одягу, взуття, постелі тощо) для людей, котрі опинилися у скрутних життєвих обставинах. Зокрема, отримувачі допомоги – це безпритульні, вимушені переселенці, мешканці інтернатів та геріатричних закладів, пацієнти хоспісів, діти з малозабезпечених родин. Партнерами ОККО нині є громадські організації – «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин» та «Помагаєм». Вони допомагають вивозити й сортувати речі та розподіляти їх серед соціально вразливих груп населення.

«Для нашої компанії дуже важливою є солідарна складова цього проєкту. Завдяки йому кожен наш клієнт і кожен працівник ОККО може стати благодійником, проявити співчуття і надати підтримку людям, яким зараз складно, – каже Ярослава Полякова, керівник департаменту корпоративних комунікацій мережі АЗК ОККО. – Ми з радістю спостерігаємо, як з року в рік обсяги зібраних речей у нас зростають, а отже зростає й кількість наших благодійників. Відповідно більше малозабезпечених українців має змогу скористатися нашою спільною допомогою».

Читайте також: ОККО разом з клієнтами зібрали понад 400 тонн вживаних речей для нужденних

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також