21 квітня 2021

Apple представила фіолетовий iPhone і нове покоління iMac і iPad Pro

Apple представила фіолетовий iPhone і нове покоління iMac і iPad Pro
1166

Компанія Apple провела презентацію, на якій представила оновлену лінійку продуктів. Серед новинок - iPhone 12 у фіолетовому кольорі, нове покоління планшетів iPad Pro, комп'ютери iMac з процесором M1, а також перша розумна мітка AirTags, яка допоможе знайти втрачені речі. Як і минулий захід, презентація пройшла в онлайн-форматі, повідомляє TradeMaster.UA.

Однією з головних прем'єр став iMac на чіпі M1. Комп'ютер у новому дизайні з новим процесором став утричі тонше в порівнянні з минулою моделлю. Новий iMac оснащений камерою з роздільною здатністю FullHD для відеозв'язку, трьома вбудованими мікрофонами з шумозаглушенням і сканером відбитків пальців. Потрібний користувачеві набір софта дозволять забезпечити адаптовані для ARM-архітектури програми. Комп'ютер випустили в семи кольорах: синій, жовтий, зелений, оранжевий, червоний, фіолетовий і класичний сріблястий. Передзамовлення буде відкрите 30 квітня, а продажі стартують в травні.

Нові планшети iPad Pro також отримали процесор M1. Модель стала на 50% швидше попереднього покоління, має 2 ТБ пам'яті і підтримує 5G. У планшеті надширококутна передня 12-мегапіксельна камера з функцією «У центрі уваги»: з її допомогою людина завжди залишається в кадрі, а якщо до дзвінка приєднуються інші учасники або залишають його - область кадру збільшується або зменшується.

На заході також презентували новий колір iPhone 12 і iPhone 12 mini - фіолетовий. Характеристики смартфонів були представлені на осінній презентації. Моделі з'являться у продажу з 30 квітня

Показали і ТБ-приставку нового покоління Apple TV 4K з чіпом A12 Bionic і оновлений пульт. Власники iPhone зможуть калібрувати зображення Apple TV через камеру. Верхню сенсорну панель ДУ замінило звичне за старими версіями Apple TV кільце.

Компанія розробила новинку для пошуку предметів - трекер-брелок AirTags. Його можна прикріпити до особистих речей і відслідковувати їхнє місце розташування. Девайс працює спільно з додатком «Локатор», встановленим на гаджетах від Apple.

На презентації також розповіли про зміни в Apple Card Family. Система дозволяє користуватися одним рахунком з різними прив'язаними картками всієї сім'ї. Компанія анонсувала підписку на подкасти: в оновленому додатку версії iOS 14.5 з'явиться прослуховування подкастів без реклами і ранній доступ до епізодів. Крім того, Apple вперше випустила модель клавіатури з підтримкою Touch ID. На ній передбачені кнопки «не турбувати», «блокування» і «емодзі».

Осіння презентація Apple стала однією з найбільш обговорюваних тем в медіа, викликала хвилю мемів і коментарів у соцмережах, а також спонукала деяких фанатів викуповувати місця в черзі за гаджетами.

Читайте також: Apple вперше з 2016 року стала світовим лідером з продажу смартфонів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також