06 травня 2021

KFC найме більше 20 тисяч співробітників, щоб впоратися з напливом відвідувачів

KFC найме більше 20 тисяч співробітників, щоб впоратися з напливом відвідувачів
1025

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC, що належить Yum Brands, оголосила про свої плани найближчим часом найняти близько 20 тисяч співробітників, в тому числі на посади з повною або частковою зайнятістю, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Відвідувачі стали повертатися до спорожнілих через пандемію ресторани в різних регіонах і тепер компанія зіткнулася з нестачею робочої сили. Щоб забезпечити повноцінне обслуговування у той час, коли поступово відновлюється потік клієнтів у традиційно завантажений літній період, мережа ресторанів шукає працівників на найрізноманітніші посади, зокрема кухарів, менеджерів і обслуговуючий персонал.

При цьому повідомляється, що про брак робочої сили заявляють як ресторани, так і компанії, що входять у ланцюжок поставок. Такий стан може призвести до перебоїв у постачанні ресторанів потрібними запасами, у першу чергу курятиною.

Про нестачу працівників заявляє більшість ресторанних мереж, щоб залучити фахівців багато хто з них навіть пропонують різні бонуси та заохочення, наприклад, у тому випадку, якщо працівник затримається на своїй посаді більше 90 днів. Однією з причин браку працівників представники ресторанного бізнесу називають те, що допомоги по безробіттю часто перевищують заробітну плату в ресторані. Однак безробітні співробітники ресторанів вважають, що їх заробітної плати та чайових недостатньо, щоб компенсувати ризик зараження COVID-19.

Читайте також: Доходи власника KFC і Pizza Hut перевершили всі очікування

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також