14 травня 2021

Мережа ОККО відкрила нові пункти заправки скрапленим газом

Мережа ОККО відкрила нові пункти заправки скрапленим газом
1177

На кожному другому АЗК ОККО уже можна заправити автомобіль скрапленим газом. Упродовж квітня-травня компанія встановила на своїх автозаправних комплексах ще 7 нових газових модулів. Таким чином, нині скраплений газ продається на 257 із 410 АЗК мережі. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Три нових пункти заправки скрапленим газом з’явилися за цей період у Києві (просп. Леся Курбаса,

2-Ж, просп. Романа Шухевича, 5 і просп. Романа Шухевича, 32-А). Крім того, заправити газ тепер можна й на АЗК ОККО у Кривому Розі (Нікопольське шосе, 22), Мелітополі (вул. Богдана Хмельницького, 80), Сіверськодонецьку (вул. Новiкова, 14) та Хмільнику, що у Вінницькій області (вул. Київська, 16).

За 5 останніх років ОККО наростила кількість газових модулів у своїй мережі більш як на 20%. Крім того, компанія побудувала власну газонаповнювальну станцію для зберігання скрапленого газу у Золочеві (Львівська обл.) та облаштувала дві сучасні лабораторії, які контролюють якість цього продукту. Завдяки цьому кожен літр скрапленого газу у мережі ОККО проходить ретельну триступеневу перевірку на відповідність чинному стандартові ДСТУ EN 589:2017.    

Читайте також: Мережа ОККО розширила послуги для клієнтів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також