13 травня 2021

ІКЕА оновила відділи уцінених товарів

ІКЕА оновила відділи уцінених товарів
1810

У магазинах ІКЕА оновилися відділи уцінених товарів. Тепер вони працюють як "Центри екології та економії" - у виділених торговельних просторах представлені, зокрема, меблі та предмети інтер'єру, що були у вжитку, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

У спеціальних зонах також надається актуальна інформація про продовження термінів служби меблів. ІКЕА проводить навчання реставрації, персоналізації та ремонту меблів, який можна здійснити в домашніх умовах. У відділах також представлені інструменти для реставрації.

"Перетворюючи відділи уцінених товарів на центри екології та економії, ми плануємо зробити циклічне споживання невід'ємною частиною як бізнесу IKEA, так і купівельного досвіду", - йдеться в заяві компанії.

У деяких магазинах також демонструються процеси перепакування та збірки через спеціальне вікно, що з'єднує торговий зал і відділ відновлення товарів. В інших магазинах процес можна спостерігати на цифрових екранах. В рамках цієї кампанії ІКЕА також випустила нове відео про принципи усвідомленого споживання і екологічний спосіб життя.

Читайте також: ІКЕА відкриє в Парижі магазин нового формату

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також