14 травня 2021

Кожен п'ятий споживач має намір витратити більше на кафе після локдауну

Кожен п
1409

Опитування CACI, в якому взяло участь тисяча респондентів з Великобританії, виявило, що кожен п'ятий споживач має намір витратити більше на їжу та напої, коли люди повернуться в офіси. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на RetailTimes.

Хоча сектор гостинності у Великобританії був однією з найбільш постраждалих галузей через пандемію, дані CACI показують, що споживачі дуже скучили за обідами у своїх улюблених пабах та ресторанах, при цьому 87% готові витратити більше або стільки ж на кафе, коли вони перебувають на робочому місці.

Серед опитаних 44% респондентів повідомили, що менша кількість поїздок на роботу та додому є однією з основних причин насолоди від роботи вдома, а 21% заявили, що більша гнучкість також є однією з основних причин. Сорок дев'ять відсотків респондентів хочуть поєднати роботу вдома та в офісі, а 19% повідомили, що хочуть повернутися в офіс на повний робочий день. Окрім того, 20% заявили, що витрачатимуть на обіди в кафе більше, ріж раніше, 14% респондентів витратять більше на роздрібну торгівлю та відпочинок, а 12% - на послуги.

Дані підкреслюють, що оператори гостинності мають величезну можливість використати готовність споживачів витратити більше, коли вони повертаються до офісів, навіть якщо це менша кількість робочих днів протягом тижня. Операторам слід шукати найкращі місця поблизу офісів, щоб залучити прибутки  та отримати вигоду від працівників, які хочуть витратити більше, коли вони повернуться. Орендодавці також повинні визнати, що змішані пропозиції з поставки та харчування необхідні для задоволення попиту робочої сили, що повертається, та максимізації віддачі від оренди.

Читайте також: Зарплати в британському рітейлі за рік зросли на 15,6% попри рекордне скорочення робочих місць

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також