10 червня 2021

Starbucks поновлює програму з використання багаторазових стаканчиків у США

Starbucks поновлює програму з використання багаторазових стаканчиків у США
1167

Компанія Starbucks оголосила про те, що з 22 червня клієнти можуть почати користуватися багаторазовими стаканчиками в кафе, після припинення програми через коронавірус, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Експерти вважають, що це останній сигнал від ресторанів і рітейлерів, який свідчить про те, що бізнес у США повертається в нормальне русло, оскільки штати послаблюють обмеження.

Минулого місяця Starbucks і багато інших компаній зняли вимогу для повністю вакцинованих клієнтів носити маски в магазинах.

До кризи в галузі охорони здоров'я Starbucks пропонував 10-центову знижку клієнтам, які приносили свої власні стаканчики. У березні 2020 року компанія призупинила цю десятирічну програму в Північній Америці, пославшись на зростаючу загрозу вірусу.

Незважаючи на тривалість програми, лише деякі клієнти користуються її перевагами. Щорічно Starbucks використовує близько 7 млрд одноразових стаканчиків. В даний час компанія тестує ініціативи щодо скорочення використання одноразових стаканчиків, включаючи запуск програми кругообігу стаканчиків в Південній Кореї цього літа. До 2025 року компанія запропонує програму багаторазових стаканчиків у всіх закладах Європи, Близького Сходу і Африки.

Читайте також: Магазини Starbucks у США стикнулися з дефіцитом низки продуктів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також