15 червня 2021

Компанія LG готується представити оновлений логотип

Компанія LG готується представити оновлений логотип
888

Південнокорейська компанія LG представить оновлений логотип, який отримав назву «Обличчя майбутнього». Нова емблема базується на існуючому написанні компанії в обрамленні різних кольорових фонів. Разом зі звичним чином в лого відбивається стиль цифрових технологій, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Business Korea.

Нові версії дизайну покликані об'єднати суспільство, технології, світ і майбутнє концепції бренду. Компанія планує використовувати різні варіанти лого на свої товари і в рекламних роликах. Спочатку новий логотип з'явиться на візитних картках співробітників LG, при цьому вони зможуть самі вибирати, який з доступних варіантів дизайну використовувати. Компанія відзначає, що згідно з принципами сталого розвитку, самі візитки будуть виготовлені з переробленої целюлози.

У майбутньому LG готується до запуску масштабної рекламної кампанії, мета якої в поліпшенні іміджу бренду і залучення нової аудиторії. Компанія таким чином прагне наблизитися до споживачів покоління MZ (ті, хто народився в 1980-х і початку 2000-х років). Для реалізації стратегії в кампанії будуть задіяні молоді та перспективні співробітники LG. 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

]

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також